Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog

ajándékötletek
banner
bohócdoktor
canva
csokigyár
egyéni vállalkozás
emblémázás
ezt használom
gyártás-előkészítés
hírlevél
honlapszerkesztés
időpontfoglalás
ingyenes
Instagram
irkafűzött
katiötletek
könyvgyártás
könyvjelző
konzultáció
kültéri tábla
mailerlite
matrica
meghívó
mentorprogram
munkáim
naptár szerkesztés
névjegy
nyomatlan keménytáblás könyv
nyomda
nyomdai akció
nyomdai árajánlat
nyomdai előkészítés
online marketing
RSS
szakmai tanácsadás
szerzői könyvkiadás klub
születéstörténetek
teszt
TikTok
törékeny csomag matrica
Trustindex
Unas
űrlap
vásárlói visszajelzés
videó feliratozás
webáruház
weboldal
Szűrés törlése

Az ügyfeleim közül többen jelezték, hogy cégként továbbra is szeretnék megvásárolni a Törékeny csomag matricáimat. Elégedettek a kis kiszereléssel és a termék minőségével is. Erre kerestem a megoldást augusztus hónapban. Nagy örömömre az egyik ügyfelem jelezte, hogy szeretné árusítani ezeket a termékeimet a saját webáruházában.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az augusztus hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai előkészítéseken, puhatáblás könyvgyártásokon, weboldal szerkesztéseken és online marketingen volt, de készültek névjegyek és szóróanyagok is. 

A megtelt táblát még nem tettem ki a Katiötletek nyomdai gyártás-előkészítői vállalkozásom oldalára, de már előkészítettem.... Érdemes ősszel előre tervezni nem csak a nálam leadott rendelések esetén, hanem bármely nyomdában is.

Az utóbbi hetekben naponta kapok több ilyen kérdést a telefonos konzultációnk során az ügyfeleimtől: Tudsz mondani egy nagyságrendi gyártási árat, csak hogy tudjam, érdemes-e belevágnom a könyvembe? Sok évtizede foglalkozol ezzel, biztosan fejből tudod....

Az adózási formám változása miatt cégként megrendeléseket aug. 26-ig adhattok a webáruházamban levő kész termékekre. Az idő rövidsége miatt az alábbiakban olvashatjátok, hogy milyen szolgáltatások vehetők még igénybe addig.

Döntöttem az adózási formámról. Látszólag egyszerű volt, de mégsem. 
Több, mint két hétig szedtem össze a rám vonatkozó információkat, ami még most sem egyértelmű.

Tíz éves lett a Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásom! Emlékszel-e még, hogy mi volt az első közös munkánk? Készítettem egy rövid kis összefoglalót, ajánlom a figyelmedbe. Ennél a posztnál engedélyeztem a kommentelést, megtisztelsz, ha visszajelzel röviden a közös munkánkról.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a május hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép könyvek, meghívók, kültéri táblák, szóróanyagok is készültek.

Feliratkozás a Katiötletek hírlevelekre
Megtisztelő, hogy érdeklődsz a Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár tevékenységem iránt.
A hírlevélküldő rendszerem a feliratkozásod után hetente küld számodra friss Katiötleteket.
Gyere tarts velem! Szabó Katalin ev. www.katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az április hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a matrica készítésen és a nyomdai előkészítő tanácsadáson volt, de nagyon szép puhatáblás könyvek is készültek.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a június hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép névjegyek, könyvjelzők, szóróanyagok is készültek.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a március hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a szerzői könyvkiadású könyvek nyomdai előkészítésén és gyártásán volt, de nagyon szép névjegyek, 3D műgyanta matricák is készültek és folyamatosak voltak a szakmai tanácsadások.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a július hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a keménytáblás és puhatáblás könyv gyártásokon és gyártás-előkészítéseken volt, de népszerűek voltak az egyedi ajándék készítéshez ajánlott webshop termékeim is és foglalkoztam 3D műgyanta matrica és egyedi önátíró készítéssel  és online marketinggel is. 

Nyomdai gyártás-előkészítő vállalkozóként, gyártási ajánlatokat könyvre, naplókra (puhatáblás, keménytáblás és spirálozott kivitelre) jún. 15-től szolgáltatás keretében készítek. Nézzetek bele ennek a folyamatába.