Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Augusztusi munkáim - KatiötletekBlog

szakmai tanácsadás
webáruház
Unas
Szűrés törlése
Augusztusi munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az augusztus hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai előkészítéseken, puhatáblás könyvgyártásokon, weboldal szerkesztéseken és online marketingen volt, de készültek névjegyek és szóróanyagok is. 

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel augusztus hónapban foglalkoztam.

Réka wordpress honlap tartalma alapján UNAS rendszerű webshopot készítettünk. Mindenképpen sikerélmény volt számára, hogy az egyszerű kezelőfelületet már ő is biztonsággal tudta kezelni. (Nem hitt nekem, amíg nem látta nem próbálta meg:)

Ilyen esetekben szoktam azt válaszolni, ha valaki nem tud valamit, hogy tudja, csak még nem tudja, hogy tudja.

Noéminek spirálos naplókat gyártok, nagyon szép anyagot kaptam tőle, csak picit kellett finomítani rajta.

Tünde szakmai tanácsadást kért a készülő nyomdai termék előkészítéséhez.

Noémi nyomdai előkészítésti tanácsadást és borító szerkesztést igényelt, most gyártjuk a könyvét. Nagyszerű érzés, hogy elfogadta a fejezetcím változtatási javaslatokat. Különleges, hiánypótló könyv készül.

Zsuzsa az online marketing mentorprogramomba csatlakozott be. Volt egy határozott elképzelés, amire felépítettük a programot, beszámolok majd később ennek a haladásáról.

Viola az időzített posztokhoz kért segítséget. Egy tematika alapján haladtunk, egy hónap múlva értékelünk. Nagyon sokrétű a munkájuk, jó belelátni ebbe és ennek a bemutatását segíteni.

Mónikának névjegyet gyártok, változatlan utángyártás, így viszonylag egyszerű a nyomdai gyártás-előkészítő munka vele.

Judit spirálozott naplókat rendelt, nyomdai előkészítést és gyártást is igényelt. Kíváncsian várom, hogy idén milyen különleges képeket választ a borítókra.

Edit nagyon jó dolgot álmodott meg, már elkezdtem dolgozni a nyomdai előkészítésen, összeállítottam a paramétereket, hamarosan indul a gyártás is.

Természetesen ebben a hónapban népszerűek voltak az egyedi ajándékok készítéséhez vásárolt nyomatlan keménytáblás könyveim és a webshopok körében népszerű Törékeny csomag feliratú matricáim.

A hosszútávú online marketing megbízásaim keretében az ügyfeleimnek időzített posztokat készítettem a facebook és instagram felületeikre, aktivizáló posztokat a facebook csoportokba, miniblogokat a honlapjukra és új hírleveleket termékajánlókkal és aktuális információkkal. Nagyon sok könyvgyártás ajánlatot állítottam össze.

 

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges.

Ha ebben a hónapban egyet kiemelhetek, akkor most a Noémivel közös munkát emelném ki. A nyomdai előkészítéssel gyorsan haladtunk, volt egy határozott elképzelése a borítóról, így ebből is már csak a nyomdakész pdf-et kellett megszerkesztenem. Több projekten is dolgozik Noémi és most egy vallásos témájú könyvet írt a saját tapasztalásai alapján. Úgy gondolom, hogy a vallásában ez hiánypótoló lesz és hasznosan forgatható korosztálytól függetlenül.

Különleges kapcsolódás minden alkalom az ügyfeleimhez bármely témában is keresnek meg: katiötletek, nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing.

 


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a június hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép névjegyek, könyvjelzők, szóróanyagok is készültek.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a május hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép könyvek, meghívók, kültéri táblák, szóróanyagok is készültek.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az április hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a matrica készítésen és a nyomdai előkészítő tanácsadáson volt, de nagyon szép puhatáblás könyvek is készültek.