Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog

ajándékötletek
banner
bohócdoktor
canva
csokigyár
egyéni vállalkozás
emblémázás
ezt használom
gyártás-előkészítés
hírlevél
honlapszerkesztés
időpontfoglalás
ingyenes
Instagram
irkafűzött
katiötletek
könyvgyártás
könyvjelző
konzultáció
kültéri tábla
mailerlite
matrica
meghívó
mentorprogram
munkáim
naptár szerkesztés
névjegy
nyomatlan keménytáblás könyv
nyomda
nyomdai akció
nyomdai árajánlat
nyomdai előkészítés
online marketing
RSS
szakmai tanácsadás
szerzői könyvkiadás klub
születéstörténetek
teszt
TikTok
törékeny csomag matrica
Trustindex
Unas
űrlap
vásárlói visszajelzés
videó feliratozás
webáruház
weboldal
Szűrés törlése

Készítettem egy rövid videót a 30 napos online marketing tudásanyagomhoz beharangozóként. Kezdhettem volna azzal a videót, hogy november hónapban a tudásanyag vásárlói számára 4*15 perc ingyenes értékes időt ajándékozok. Mitől értékes ez az idő? Miért ebben a hónapban érhető el?

A google nekem is a barátom... a vállalkozásomban sok ingyenes google eszközt használok. Most erről olvashattok a blogomban.

A KatiötletekBoltomba új ajándékötleteket tettem fel. Ezek most a karácsonyi ajándékozáshoz kötődnek. Inspirálódj belőle!

A Katiötletek vállalkozásomban fontos, hogy minden területen törekedjünk a gyors, egyszerű, költséghatékony megoldásokra. Igen, működő webáruházat is 3 óra alatt el lehet indítani.

Pár kattintásra készítettem egy diabemutatót, azt a képernyővideó készítés alatt indítottam el és teszteltem, hogy melyik termékemhez milyen történetek jutnak eszembe. Hallgassátok, nézzétek meg:)

Régóta keresem a lehetőséget, hogy jó minőségben képernyővideókat készítsek. Több megoldást is teszteltem, most a legutóbbi program alapján készítettekbe nézhettek bele.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a szeptember hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az augusztus hónap végén megrendelt nyomdai termékek szerkesztésén és gyártásán volt és a szakmai tanácsadásokon online marketing és nyomdai előkészítés, könyvgyártás témákban.

A Telekom Hello Biznisz klubot már korábban ajánlottam nektek, mint jó ingyenes reklámfelület. Nagyon jó saját facebook csoportot is működtetnek, hasznos interjúkkal, jó beszélgetés témákkal. Ott egy hozzászólásom után kértek fel egy interjúra.

Az ügyfeleimmel folyamatosak az online szakmai konzultációk. Gyakorlatias szemlélettel, célirányos megoldásokkal dolgozunk, ami egyfajta mentori munka és egy kis coach munka is. Hogy így van-e ez utóbbi, annak járok most utána. Elkezdtem egy online coach képzést.

A facebook csoportok üzemeltetése az egyik legjobb marketing eszköz. Bármely témában hiszem, hogy aktív csoportot lehet működtetni nagyon egyszerű módszerekkel, kis időráfordítással.

A kezdő vállalkozók segítését kötelezőnek érzem magamra nézve. 10 év vállalkozói tapasztalattal segítem azokat, akik most indítják a vállalkozásukat és tele vannak kérdésekkel,ahogy annak idején én is.

A Szerzői könyvkiadás klub csoportomban aktív klubélet zaklik. A legnépszerűbb témákból válogattam most.

A Szerzői könyvkiadás klub facebook csoportomban elindítottam egy szavazás posztot ilyen formán: TIPPELJ 3-at, ami a véleményed szerint leginkább hat a végösszegre a gyártási ajánlatok összeállításánál.

A Katötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban minden évben adott ütemezés szerint indulnak könyvjelző akciós gyártások, melyben jó áron és jó minőségben tudják az ügyfeleim megrendelni ezeket a termékeket.

A Katötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban minden évben adott ütemezés szerint indulnak névjegykártya akciós gyártások, melyben jó áron és jó minőségben tudják az ügyfeleim megrendelni a névjegy méretű termékeik gyártását.