Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog

ajándékötletek
banner
bohócdoktor
canva
csokigyár
egyéni vállalkozás
emblémázás
ezt használom
gyártás-előkészítés
hírlevél
időpontfoglalás
Instagram
irkafűzött
katiötletek
könyvjelző
konzultáció
kültéri tábla
mailerlite
matrica
meghívó
névjegy
nyomatlan keménytáblás könyv
nyomda
nyomdai akció
nyomdai árajánlat
online marketing
RSS
szakmai tanácsadás
szerzői könyvkiadás klub
születéstörténetek
teszt
TikTok
törékeny csomag matrica
Trustindex
Unas
űrlap
vásárlói visszajelzés
videó feliratozás
webáruház
weboldal
Szűrés törlése

A Katötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban minden évben adott ütemezés szerint indulnak könyvjelző akciós gyártások, melyben jó áron és jó minőségben tudják az ügyfeleim megrendelni ezeket a termékeket.

A Katötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban minden évben adott ütemezés szerint indulnak névjegykártya akciós gyártások, melyben jó áron és jó minőségben tudják az ügyfeleim megrendelni a névjegy méretű termékeik gyártását.

Az ügyfeleim közül többen jelezték, hogy cégként továbbra is szeretnék megvásárolni a Törékeny csomag matricáimat. Elégedettek a kis kiszereléssel és a termék minőségével is. Erre kerestem a megoldást augusztus hónapban. Nagy örömömre az egyik ügyfelem jelezte, hogy szeretné árusítani ezeket a termékeimet a saját webáruházában.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az augusztus hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai előkészítéseken, puhatáblás könyvgyártásokon, weboldal szerkesztéseken és online marketingen volt, de készültek névjegyek és szóróanyagok is. 

A megtelt táblát még nem tettem ki a Katiötletek nyomdai gyártás-előkészítői vállalkozásom oldalára, de már előkészítettem.... Érdemes ősszel előre tervezni nem csak a nálam leadott rendelések esetén, hanem bármely nyomdában is.

Az utóbbi hetekben naponta kapok több ilyen kérdést a telefonos konzultációnk során az ügyfeleimtől: Tudsz mondani egy nagyságrendi gyártási árat, csak hogy tudjam, érdemes-e belevágnom a könyvembe? Sok évtizede foglalkozol ezzel, biztosan fejből tudod....

Az adózási formám változása miatt cégként megrendeléseket aug. 26-ig adhattok a webáruházamban levő kész termékekre. Az idő rövidsége miatt az alábbiakban olvashatjátok, hogy milyen szolgáltatások vehetők még igénybe addig.

Döntöttem az adózási formámról. Látszólag egyszerű volt, de mégsem. 
Több, mint két hétig szedtem össze a rám vonatkozó információkat, ami még most sem egyértelmű.

Tíz éves lett a Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásom! Emlékszel-e még, hogy mi volt az első közös munkánk? Készítettem egy rövid kis összefoglalót, ajánlom a figyelmedbe. Ennél a posztnál engedélyeztem a kommentelést, megtisztelsz, ha visszajelzel röviden a közös munkánkról.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a május hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép könyvek, meghívók, kültéri táblák, szóróanyagok is készültek.

Feliratkozás a Katiötletek hírlevelekre
Megtisztelő, hogy érdeklődsz a Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár tevékenységem iránt.
A hírlevélküldő rendszerem a feliratkozásod után hetente küld számodra friss Katiötleteket.
Gyere tarts velem! Szabó Katalin ev. www.katiotletek.hu
Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az április hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a matrica készítésen és a nyomdai előkészítő tanácsadáson volt, de nagyon szép puhatáblás könyvek is készültek.