Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Augusztus 22-ig a készlet erejéig rendelhető a Törékeny csomag matrica termékem - KatiötletekBlog

törékeny csomag matrica
matrica
Szűrés törlése
Augusztus 22-ig a készlet erejéig rendelhető a Törékeny csomag matrica termékem  - KatiötletekBlog

A KatiötletekBolt webáruházamban augusztus 22-ig és a készlet erejéig rendelhetők a Törékeny csomag feliratú matricáim.

Három fajta kiszerelésben vásárolhatod meg webshop rendszerben, 1x1200 db, 2x1200 db és 4x1200 db csomagokban.

A webáruházban rendelhető termék paramétereket, termék csomagokat a vásárlóim rendelési szokásaihoz igazítottam. A webhopban rendelhető termékek, termékcsomagok 4000 Ft fölött tartalmazzák a futárszolgálattal való házhoz szállítás kedvezményes költségét.

A KATA törvény változása miatt céges megrendeléseket és számla kifizetéseket aug. 22-ig vállalok. Szept. 1-től terveim szerint újKatas leszek, vagyis kizárólag magánszemély számára állítok ki számlát.

A futárszolgálattal egyeztettem, augusztus hónapban még ők is biztosan tartják a jelenlegi szállítási áraikat.

A kamara állásfoglalása szerint az augusztusban megrendelt és kifizetett munkák teljesítése megtörténhet az újKata időszak alatt is, így csak a számlázás szempontjából leszek kötve az augusztus hónaphoz cégek esetén.

Nyomdai szakemberként a fő tevékenységem a nyomdai előkészítés, az évnek ebben a szakaszában szinte kizárólag ezzel foglalkozom. Gyártási ajánlatokat állítok össze kispéldányszámos nyomdai termékekre, névjegyeket, könyvjelzőket, könyveket szerkesztek, tördelek, könyvborítókat készítek és a teljes gyártási folyamatot koordinálom.

Amennyiben ügyfelemként nyomdai kérdésed van vagy a fenti szakterületeken tervezel megrendelést leadni nálam, azt kérlek aug. 15-20 között jelezd.

Az  időpontfoglaló rendszeremben előre tudsz kapacitásokat lefoglalni nyomdai előkészítésre, nyomdai gyártásokra.

Aug. 15-20-ig kispéldányszámos nyomdai termék gyártásokra adhatsz le előrendelést augusztusi gyártási árakon. Minden évben október 1-től szokott lenni egy jelentősebb nyomdai gyártási áremelés, ezért érdemes figyelni a határidőkre kispéldányszámos termékeknél.

Várom a visszajelzésed, az igényed, a kérdéseidet!


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

  


Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

Nyomdai gyártás-előkészítő vállalkozóként, gyártási ajánlatokat könyvre, naplókra (puhatáblás, keménytáblás és spirálozott kivitelre) jún. 15-től szolgáltatás keretében készítek. Nézzetek bele ennek a folyamatába.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a július hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a keménytáblás és puhatáblás könyv gyártásokon és gyártás-előkészítéseken volt, de népszerűek voltak az egyedi ajándék készítéshez ajánlott webshop termékeim is és foglalkoztam 3D műgyanta matrica és egyedi önátíró készítéssel  és online marketinggel is. 

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a június hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép névjegyek, könyvjelzők, szóróanyagok is készültek.