Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Az őszi-téli szezonra érdemes előre kapacitásokat lekötni a nyomdaiparban - KatiötletekBlog

nyomda
szakmai tanácsadás
Szűrés törlése
Az őszi-téli szezonra érdemes előre kapacitásokat lekötni a nyomdaiparban - KatiötletekBlog

A megtelt táblát még nem tettem ki a Katiötletek nyomdai gyártás-előkészítői vállalkozásom oldalára, de már előkészítettem.... Érdemes ősszel előre tervezni nem csak a nálam leadott rendelések esetén, hanem bármely nyomdában is.

A nyomdákban az őszi és téli hónapok a legleterheltebb időszakok. Hosszabbodnak a vállalási határidők és ezt még nehezíthetik a bizonytalan alapanyag beszerzések is.

Nyomdai gyártás-előkészítő vállalkozóként a nyomdák az alvállalkozóim, velük mintegy 10 éve dolgozom úgy, hogy előre foglalok kapacitásokat. 

Már augusztus hónapban több ügyfelemtől megkaptam az előrendelést, amely alapján lefoglaltam az alapanyagokat a mostani áron és a kapacitásokat az adott termékekhez.

Regény típusú könyvgyártáshoz fenntartok egy gyártási ütemezést, melyben akciós áron készítem a kispéldányszámos könyveket. Erre szept. 15-ig lehet jelentkezni.

Egyedi nyomdai termékek esetén egyedi egyeztetés szükséges.

 

A Kapcsolat űrlapon vagy külön emailben tudsz elérni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing területeken!


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

Az utóbbi hetekben naponta kapok több ilyen kérdést a telefonos konzultációnk során az ügyfeleimtől: Tudsz mondani egy nagyságrendi gyártási árat, csak hogy tudjam, érdemes-e belevágnom a könyvembe? Sok évtizede foglalkozol ezzel, biztosan fejből tudod....

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a július hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a keménytáblás és puhatáblás könyv gyártásokon és gyártás-előkészítéseken volt, de népszerűek voltak az egyedi ajándék készítéshez ajánlott webshop termékeim is és foglalkoztam 3D műgyanta matrica és egyedi önátíró készítéssel  és online marketinggel is. 

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a május hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép könyvek, meghívók, kültéri táblák, szóróanyagok is készültek.