Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Cégként itt vehetitek meg a Törékeny csomag matricáimat - KatiötletekBlog

törékeny csomag matrica
Szűrés törlése
Cégként itt vehetitek meg a Törékeny csomag matricáimat - KatiötletekBlog

Az ügyfeleim közül többen jelezték, hogy cégként továbbra is szeretnék megvásárolni a Törékeny csomag matricáimat. Elégedettek a kis kiszereléssel és a termék minőségével is. Erre kerestem a megoldást augusztus hónapban. Nagy örömömre az egyik ügyfelem jelezte, hogy szeretné árusítani ezeket a termékeimet a saját webáruházában.

    Mától cégként ezen a linken tudod megrendelni a megszokott minőségben a matrica termékeimet: KATTINTS IDE.

    Jó hír, hogy ebben a webshopban rendelési összeghez kapcsolódó automatikus mennyiségi kedvezményekkel vásárolhatsz a többezres kínálatból és különlegesség, hogy emblémázott kivitelben is rendelhetők céges ajándéktárgyak. Nézd meg a shop teljes kínálatát IDE KATTINTVA.

    Fordulj hozzá bizalommal!

    Magánszemély számlára a készlet erejéig néhány darab elérhető a saját webáruházamban is, kattints ide, ha nálam szeretnél rendelést leadni.


    Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

    Szabó Katalin

    Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

    Foglalj időpontot konzultációra ITT.

     

     



     






    Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

    Döntöttem az adózási formámról. Látszólag egyszerű volt, de mégsem. 
    Több, mint két hétig szedtem össze a rám vonatkozó információkat, ami még most sem egyértelmű.

    Tíz éves lett a Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásom! Emlékszel-e még, hogy mi volt az első közös munkánk? Készítettem egy rövid kis összefoglalót, ajánlom a figyelmedbe. Ennél a posztnál engedélyeztem a kommentelést, megtisztelsz, ha visszajelzel röviden a közös munkánkról.

    A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az augusztus hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai előkészítéseken, puhatáblás könyvgyártásokon, weboldal szerkesztéseken és online marketingen volt, de készültek névjegyek és szóróanyagok is.