Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Cégként itt vehetitek meg a Törékeny csomag matricáimat - KatiötletekBlog

törékeny csomag matrica
Szűrés törlése
Cégként itt vehetitek meg a Törékeny csomag matricáimat - KatiötletekBlog

Az ügyfeleim közül többen jelezték, hogy cégként továbbra is szeretnék megvásárolni a Törékeny csomag matricáimat. Elégedettek a kis kiszereléssel és a termék minőségével is. Erre kerestem a megoldást augusztus hónapban. Nagy örömömre az egyik ügyfelem jelezte, hogy szeretné árusítani ezeket a termékeimet a saját webáruházában.

  Mától cégként ezen a linken tudod megrendelni a megszokott minőségben a matrica termékeimet: KATTINTS IDE.

  Jó hír, hogy ebben a webshopban rendelési összeghez kapcsolódó automatikus mennyiségi kedvezményekkel vásárolhatsz a többezres kínálatból és különlegesség, hogy emblémázott kivitelben is rendelhetők céges ajándéktárgyak. Nézd meg a shop teljes kínálatát IDE KATTINTVA.

  Fordulj hozzá bizalommal!

  Magánszemély számlára a készlet erejéig néhány darab elérhető a saját webáruházamban is, kattints ide, ha nálam szeretnél rendelést leadni.


  Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

  Szabó Katalin

  Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

  Foglalj időpontot konzultációra ITT.

   

      


  Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

  Döntöttem az adózási formámról. Látszólag egyszerű volt, de mégsem. 
  Több, mint két hétig szedtem össze a rám vonatkozó információkat, ami még most sem egyértelmű.

  Tíz éves lett a Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásom! Emlékszel-e még, hogy mi volt az első közös munkánk? Készítettem egy rövid kis összefoglalót, ajánlom a figyelmedbe. Ennél a posztnál engedélyeztem a kommentelést, megtisztelsz, ha visszajelzel röviden a közös munkánkról.

  A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az augusztus hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai előkészítéseken, puhatáblás könyvgyártásokon, weboldal szerkesztéseken és online marketingen volt, de készültek névjegyek és szóróanyagok is.