Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog

ajándékötletek
banner
bohócdoktor
canva
csokigyár
egyéni vállalkozás
emblémázás
ezt használom
gyártás-előkészítés
hírlevél
honlapszerkesztés
időpontfoglalás
ingyenes
Instagram
irkafűzött
katiötletek
könyvgyártás
könyvjelző
konzultáció
kültéri tábla
mailerlite
matrica
meghívó
mentorprogram
munkáim
naptár szerkesztés
névjegy
nyomatlan keménytáblás könyv
nyomda
nyomdai akció
nyomdai árajánlat
nyomdai előkészítés
online marketing
RSS
szakmai tanácsadás
szerzői könyvkiadás klub
születéstörténetek
teszt
TikTok
törékeny csomag matrica
Trustindex
Unas
űrlap
vásárlói visszajelzés
videó feliratozás
webáruház
weboldal
Szűrés törlése

TikTok profilt kíváncsiságból indítottam, szeretek rendszereket tesztelni. Szakmámhoz kötődő posztokat töltök fel PC-ról vagy mobilról. Most azt mutatom meg, hogy jelenítem meg automatikusan a honlapom oldalsó sávjában a legfrissebb posztokat.

Elkészítettem az első olyan videómat, melyben bemutatom azt, hogy hogyan készítettem el a videót. Így gyakorlatilag egy élő stand upot követhettek:)... Tudjátok, humor nélkül nincsenek Katiötletek...

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a december hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a weboldal szerkesztéseken, a könyv nyomdai előkészítéseken és az online marketingen volt.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a november hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai gyártás-előkészítéseken és az online marketingen volt.

Hoztam egy kis ízelítőt az online felületeim tartalmaiból. Hoztam egy döntést és több felületemen is előre dolgoztam.

Most éppen egy decemberi aktuális hírlevelet állítok össze az ügyfelemnek. Ennek a folyamatáról olvashatsz ebben a mini blogomban.

A 30 videóból álló posztkészítési ötletek, megoldások webshop termékemet szétbontottam elemeire. Ebből most  a taníts, tanulj típusú posztkészítés 6 perces Katiötleteket ajánlom a figyelmedbe.

A 30 videóból álló posztkészítési ötletek, megoldások webshop termékemet szétbontottam elemeire. Ebből most  az egyszerű animáció típusú posztkészítés 6 perces Katiötleteket ajánlom a figyelmedbe.

A 30 videóból álló posztkészítési ötletek, megoldások webshop termékemet szétbontottam elemeire. Ebből most  a hála és köszönet típusú posztkészítés 8 perces Katiötleteket ajánlom a figyelmedbe.

A webshopomban újra felkerültek az egyedi oklevelek, ebből az alkalomból kerestem vissza, hogy korábban kinek és milyen alkalmakra szerkesztettem már oklevelelet, emléklapokat, diplomákat, elismeréseket oklevél formában...

Mutatok neked egy pár lépéses folyamatot, amit a saját marketingben is használok. Költséghatékony megoldás kis időigénnyel, mégis jól működik.

Milyen problémáid vannak az online marketingben kezdő vállalkozóként? Erre gyűjtöm a válaszokat az űrlapomon. Folyamatosan érkeznek a válaszok, melyeknek elkezdtem a kiértékelését. Megtisztelsz, ha te is kitöltöd. 

Az űrlap kitöltésével a Katiötletek Marketing folyamatok tesztelésében vehetsz részt. 
Az űrlapban megadott válaszok összesítésre és elemzésre kerülnek és elkészül a problémákra adott Katiötletes Marketing megoldásfókuszú, gyakorlatias válaszom is. Az email címed megadásával hírlevélben fogom elküldeni a leggyakoribb problémákra adott válaszaimat.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az október hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai gyártás-előkészítéseken és az online marketingen volt.

Kinek milyen problémájára ad megoldást a Katiötletek Marketing? Emese csoportjában szeretem az erre irányuló posztokat.