Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Júniusi munkáim - KatiötletekBlog

névjegy
szakmai tanácsadás
könyvjelző
Szűrés törlése
Júniusi munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a június hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép névjegyek, könyvjelzők, szóróanyagok is készültek.

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel június hónapban foglalkoztam.

Noéminek könyvjelzőket gyártottam, vele évek óta dolgozom. A könyveikhez illeszkedő grafikával nagyon szép könyvjelző nyomdakész anyagokat kapok a nyomtatáshoz.

Itt egy kis kitérő.... nagyon szeretem a könyvjelzőket, annak minden formáját, mert kiváló reklámanyag, változatos méretben is gazdaságosan gyártható és grafikailag végtelenek a lehetőségek. Így készítettünk már korábban más ügyfeleimmel könyvjelző formájú memóriajátékot, vonalzókat, kuponokat, ajándék kísérőket.... A Katiötletek továbbgondolt nyomdai ötletek, az ügyfeleimmel egymást inspiráljuk...

Ritának kis módosítással újra gyártottuk a korábbi névjegyeit és ajándékutalványait. Megtisztelő, hogy ő is évek óra a partnerem.

Andrea nagyon elegáns névjegyet rendelt korábban, most a módosítást és a gyártást is rám bízta.

Anett az online marketingjéhez vette igénybe először a 15 perces ingyenes tanácsadásomat, mely után az időpontfoglaló rendszeremben is visszajelzett:

15 perces telefonos konzultáció (ingyenes) B. Anett · június 6. (hétfő) 13:47 "Nagyon köszönöm a segítséget Kati! Szuper ötleteket kaptam tőled online marketing témában, amiket elkezdtem megvalósítani és remélem hamarosan meghozzák a várt eredményt!"

Szinte azonnal továbbléptünk és célirányosan megfogalmazott kérés mentén haladtunk gyakorlati segítséggel. Idézek az üzenetéből:

"A színtanácsadó vállalkozásomat szeretném felpörgetni. Elkezdtem alkalmazni a korábbi ötleteidet. További tanácsot szeretnék kérni fb csoporttal és hírlevéllel kapcsolatban"

Ma már én is tagja vagyok a fb csoportjának és már én is részt vettem nála egy ingyenes konzultáción az ő szakterületén.

Anikó blog készítést igényelt a honlapjához és egyúttal az éppen aktuális frissítéseket is elvégeztem. Az elementor megtréfált és a korábban ingyenes használt elemeiből többet fizetőssé tett, így a honlap kezdőoldala szétesett. Azonnal meg kellett oldani. Még szerencse, hogy a Gutengerg szerkesztővel kis kompromisszumokkal ezt meg lehetett valósítani. Itt én is kértem más szakterületen segítséget az egyik vállalkozói csoportban, szükségem volt egy css kódra, mely a létrehozott oldalról eltüntetni a címet és a fejléc területet. Több kóddal próbálkoztunk, mire az egyik kompatibilis volt a sablonommal.

Krisztina az egyik vállalkozói csoportban kért segítséget, megnézve az oldalait, úgy gondoltam, hogy tudok számára segíteni. 15 perces ingyenes konzultációval indultunk, gyorsan egymásra hangoldódtunk és azonnal kibővítettük a konzultációt egy órássá. Krisztina különleges dolgot alkotott meg, hiánypótló a szakmájában és a módszer is, ahogy az oldalát felépítette hozzá. Látogatói szemmel mentünk végig az oldal elemein és tettem javaslatot a módosításokra. Visszanéztem azóta többször az oldalát és az online felületeit és látom, hogy nagyon sok mindent megvalósított és a saját elképzeléseihez igazított.

Mindenképpen sikerélmény számomra is minden konzultáció, hiszen látom azonnal a változást az ügyfeleimnél. Számukra és az új érdeklődők számára indítottam el előrendelési megoldással a Kezdő vállalkozók online marketing támogatása - Katiötletek mentorprogramomat a Brancs felületeten. Ajánlom a figyelmetekben.

Vivien ismétlőként vette igénybe a 15 perces ingyenes konzultációmat, idézem a visszajelzését:

Hálásan köszönöm Kati a tippeket és a beszélgetést! Mindig a legjobbkor kerülsz az életembe, ha nézőpontot kell váltanom! ????

Természetesen ebben a hónapban népszerűek voltak az egyedi ajándékok készítéséhez vásárolt nyomatlan keménytáblás könyveim és a webshopok körében népszerű Törékeny csomag feliratú matricáim.

A hosszútávú online marketing megbízásaim keretében az ügyfeleimnek időzített posztokat készítettem a facebook és instagram felületeikre, aktivizáló posztokat a facebook csoportokba, miniblogokat a honlapjukra és új hírleveleket termékajánlókkal és aktuális információkkal.

 

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges.

 

Ha ebben a hónapban egyet kiemelhetek, akkor most a Viviennel való konzultációt emelném ki és az ő csoportját, ahol leolvasásokat tart. Az ismétlő konzultációink nagyon jók arra, hogy irányt megnézzük, a látogatók szokásait, érdeklődését megfigyeljük. Hatalmas energiákat mozgatnak meg az IGEN válaszok, melyeket a posztjaira kap, nézd meg például ezt. Az én olvasatomban ezek azt jelentik ki, hogy igen, tenni szeretnének magukért és igen, nagy szükségük van Vivien segítségére, módszereire. 

Különleges kapcsolódás minden alkalom az ügyfeleimhez bármely témában is keresnek meg: katiötletek, nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing.

 


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 

Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a május hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép könyvek, meghívók, kültéri táblák, szóróanyagok is készültek.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az április hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a matrica készítésen és a nyomdai előkészítő tanácsadáson volt, de nagyon szép puhatáblás könyvek is készültek.