Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog

ajándékötletek
banner
bohócdoktor
canva
csokigyár
egyéni vállalkozás
emblémázás
ezt használom
gyártás-előkészítés
hírlevél
honlapszerkesztés
időpontfoglalás
ingyenes
Instagram
irkafűzött
katiötletek
könyvgyártás
könyvjelző
konzultáció
kültéri tábla
mailerlite
matrica
meghívó
mentorprogram
munkáim
naptár szerkesztés
névjegy
nyomatlan keménytáblás könyv
nyomda
nyomdai akció
nyomdai árajánlat
nyomdai előkészítés
online marketing
RSS
szakmai tanácsadás
szerzői könyvkiadás klub
születéstörténetek
teszt
TikTok
törékeny csomag matrica
Trustindex
Unas
űrlap
vásárlói visszajelzés
videó feliratozás
webáruház
weboldal
Szűrés törlése

Így igényelheted a 20% kedvezményt a júniusi online marketing 60 perces gyakorlati tanácsadásomra.

Kérlek MOST jelezz vissza, bővítsük a publikus értékeléseim számát! A Trustindex fiókom gyűjti össze a facebook és google vásárlói értékeléseket és jeleníti meg a katiotletek.hu oldalamon.

Ajánlom a figyelmedbe ezt a webáruházat ahol többezer ajándéktárgy közül választhatsz. 

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az április hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai előkészítéseken és a könyvgyártásokon volt.

A Salonic magyar nyelvű időpontfoglaló rendszer mellett április hónapban egy újabb magyar rendszert is tesztelek.

Kispéldányszámos puha és keménytáblás könyvgyártásokkal évtizedek óta foglalkozom, most ebben a blogoban az áprilisi könyvgyártás akciómról olvashatsz.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a március hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai előkészítéseken és az online marketingen volt.

A Katiötletek vállalkozásom első blogjai nyomdai úton megvalósítható egyedi ajándékötletekről szóltak. Most újra folytatom ezeket a blogokat... Tarts velem!

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a február hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz egyedi termék gyártásokon és az online marketingen volt.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a január hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a a könyv gyártásokon és az online marketingen volt.

Egy könyv születéstörténetéről hitelesen maga a szerző tud mesélni. Az első és a további könyv élménye mindig megmarad bennük. Most ezeket gyűjtöm össze egy online interjúkötetbe.

A TikTok-ot kísérleti jelleggel használom. Jellemzően PC-ről töltök fel referencia fotókat és néha egy mini videót. Meglepődve tapasztaltam, hogy egy fekete-fehér NyomdászMűhely feladatlapom pár nap alatt 50 ezer fölötti nézettséget generált.

Írtam korábban arról, hogy milyen egyszerű módon használom az automatikus blogértesítő kiküldéseket. Nos, egy hete a Mailerlite változtatott, így már csak pro csomagban lehet kiküldeni az RSS feed alapú automatikus hírleveleket.

Ezt a blogomat annak ajánlom, aki még nem tudja milyen számlázóprogramot használjon a vállalkozás indításához és szívesen elfogad ingyenes rövid Katiötletek segítséget ebben a témában.

Az Instagram profilomat pár éve én is elindítottam, keveset vagyok ott jelen, de jó ingyenes reklámfelületnek tartom. Most azt mutatom meg, hogy jelenítem meg automatikusan a honlapom oldalsó sávjában a legfrissebb posztokat.