Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Márciusi munkáim - KatiötletekBlog

törékeny csomag matrica
névjegy
Szűrés törlése
Márciusi munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a március hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a szerzői könyvkiadású könyvek nyomdai előkészítésén és gyártásán volt, de nagyon szép névjegyek, 3D műgyanta matricák is készültek és folyamatosak voltak a szakmai tanácsadások.

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel március hónapban foglalkoztam.

Gábornak készültek a szokásos 3D műgyanta matrica utángyártások kör alakban logó grafikával.

Böbének, Ildikónak, Anitának, Orsolyának, Viviennek törzsvásárlói kártyákat, névjegyeket, befizetőkártyákat gyártottunk a névjegy akcióim keretében.

Klaudia nyomdai előkészítést igényelt és a gyártást is nálam rendelte meg. Nyomdai előkészítés során nem olvasom a könyvet, hanem nyomdai előírások szerint ellenőrzöm és javítom. Klaudia könyve hosszú idő óta az első volt, amit nem tudtam letenni, nagyon jó stílusa van, sok-sok saját történettel fűszerezve.

Magdi komplex szolgáltatást rendelt, nyomda előkészítéssel borító szerkesztéssel. Nagyon szép könyv született és nagyon megható olvasni az olvasói visszajelzéseket az oldalán. 

Tünde könyve is ebben a hónapban gyártódott, már a címe is sokat sejtet. Hogyan ne tarts unalmas tanórát...

Rebeka és Bogi kifogyhatatlanok az ötletekből, ebben a hónapban egy újabb könyvük gyártás-előkészítését és nyomdai előkészítését bízták rám. Pompás feladat, nézd csak meg az oldalukat!

 

Természetesen ebben a hónapban népszerűek voltak az egyedi ajándékok készítéséhez vásárolt nyomatlan keménytáblás könyveim és a webshopok körében népszerű Törékeny csomag feliratú matricáim.

A hosszútávú online marketing megbízásaim keretében az ügyfeleimnek időzített posztokat készítettem a facebook és instagram felületeikre, aktivizáló posztokat a facebook csoportokba, miniblogokat a honlapjukra és új hírleveleket termékajánlókkal és aktuális információkkal.

 

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges.

 

Ha ebben a hónapban egyet kiemelhetek, akkor most Klaudia könyvét ajánlanám. A vele való foglalatosság, a beszélgetések, aztán a könyv olvasása is nagyon izgalmas volt. Szeretem, amikor szabad kezet kapok, amikor nyitottak az ügyfeleim az ötleteimre és ezt úgy valósíthatom meg, hogy közben az ügyfeleim igényeit is figyelembe vegyem. 

Különleges kapcsolódás minden alkalom az ügyfeleimhez bármely témában is keresnek meg: katiötletek, nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing.

 


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a május hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép könyvek, meghívók, kültéri táblák, szóróanyagok is készültek.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az április hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a matrica készítésen és a nyomdai előkészítő tanácsadáson volt, de nagyon szép puhatáblás könyvek is készültek.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a június hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép névjegyek, könyvjelzők, szóróanyagok is készültek.