Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Áprilisi munkáim - KatiötletekBlog

szakmai tanácsadás
matrica
Szűrés törlése
Áprilisi munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az április hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a matrica készítésen és a nyomdai előkészítő tanácsadáson volt, de nagyon szép puhatáblás könyvek is készültek.

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel április hónapban foglalkoztam.

Adrienn a nyomdai előkészítői tanácsadást igényelt és névjegykártya gyártást.

Eszter a nyomatlan termékeimből választott egyedi ajándék készítéshez webshop terméket.

Katalin nyomdai előkészítést igényelt a munkájához.

Zsuzsa és Rita a könyvükhöz igényeltek nyomdai előkészítői tanácsadást.

Józsefnek nagyon szép keménytáblás könyvek készültek, csupán néhány változtatást kértem a minőségi kigyártás érdekében.

Noémi puhatáblás könyveket rendelt. Velük már nagyon gördülékeny a munkánk, szinte minden küldött anyag megfelel a nyomdai előírásoknak, csupán néha szükséges apróbb változtatást. Minőségi termékek készülnek.

Több webáruházat kezelő parneremnek is egyszerre fogytak ki a készleteik a törékeny csomag matricákból, őket készletről gyorsan tudtam kiszolgálni a saját gyártású matricáimmal.

Visszatekintve erre a hónapra, több partnerem csatlakozott az online marketing programomhoz, új hosszútávú együttműködéseink születtek.

Zsófia a honlapjához kért segítséget, finomhangolásokat végeztünk, alap hírlevelet állítottunk be.

Természetesen ebben a hónapban népszerűek voltak az egyedi ajándékok készítéséhez vásárolt nyomatlan keménytáblás könyveim és a webshopok körében népszerű Törékeny csomag feliratú matricáim.

A hosszútávú online marketing megbízásaim keretében az ügyfeleimnek időzített posztokat készítettem a facebook és instagram felületeikre, aktivizáló posztokat a facebook csoportokba, miniblogokat a honlapjukra és új hírleveleket termékajánlókkal és aktuális információkkal.

 

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges.

 

Ha ebben a hónapban egyet kiemelhetek, akkor most Zoltán matrica rendelését emelném ki, amit a TeBögréd webáruházához rendelt. Különleges bögréket készítenek, naná, hogy ez törékeny áru, de ami a fontos, szuper variációs rendelési lehetőségek vannak beállítva a shopban, ez technikailag tetszett nekem nagyon.


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a március hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a szerzői könyvkiadású könyvek nyomdai előkészítésén és gyártásán volt, de nagyon szép névjegyek, 3D műgyanta matricák is készültek és folyamatosak voltak a szakmai tanácsadások.