Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Szerzői könyvkiadás

konzultáció
nyomdai árajánlat
nyomdai előkészítés
szerzői könyvkiadás klub
születéstörténetek
Szűrés törlése

Egy könyv születéstörténetéről hitelesen maga a szerző tud mesélni. Az első és a további könyv élménye mindig megmarad bennük. Most ezeket gyűjtöm össze egy online interjúkötetbe.

A Szerzői könyvkiadás klub csoportomban aktív klubélet zaklik. A legnépszerűbb témákból válogattam most.

A Szerzői könyvkiadás klub facebook csoportomban elindítottam egy szavazás posztot ilyen formán: TIPPELJ 3-at, ami a véleményed szerint leginkább hat a végösszegre a gyártási ajánlatok összeállításánál.

Az utóbbi hetekben naponta kapok több ilyen kérdést a telefonos konzultációnk során az ügyfeleimtől: Tudsz mondani egy nagyságrendi gyártási árat, csak hogy tudjam, érdemes-e belevágnom a könyvembe? Sok évtizede foglalkozol ezzel, biztosan fejből tudod....

A nyomdai gyártás-előkészítői munkám az első kapcsolat felvétel után az állomány ellenőrzéssel indul. A könyvek esetén főképp wordben dolgoznak a szerzők, ebből kérek egy pdf-et menteni, azt ellenőrzöm első körben.