Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Cégként aug. 26-ig ezek a termékek rendelhetők meg a Katiötletek Webáruházamban- KatiötletekBlog

törékeny csomag matrica
nyomatlan keménytáblás könyv
webáruház
Szűrés törlése
Cégként aug. 26-ig ezek a termékek rendelhetők meg a Katiötletek Webáruházamban- KatiötletekBlog

Az adózási formám változása miatt cégként megrendeléseket aug. 26-ig adhattok a webáruházamban levő kész termékekre. Az idő rövidsége miatt az alábbiakban olvashatjátok, hogy milyen szolgáltatások vehetők még igénybe addig.

    A KatiötletekBolt webáruházam nem klasszikus webáruház, csupán pár katiötletes terméket kínálok itt, mivel a nálam rendelt munkák nagy része teljesen egyedi, amire emailben tudok kiadni gyártási és szerkesztési ajánlatokat.

    Cégként aug. 26-ig ezeket tudod megrendelni:

    Aug. 24-ig jelezd, ha kispéldányszámos apróbb termékekre céges rendelést szeretnél leadni, ezt az igényed emailben várom, például névjegy, könyvjelző, szórólap...

    Az idő rövid, így az augusztusban céges számlára rendelhető szolgáltatásaim időpontfoglaláshoz vannak kötve. Kérlek itt foglalj először egy ingyenes rövid időpontot, majd ezután el tudod dönteni, hogy 30 perces, 1 vagy 2 órás konzultációt igényelsz nyomdai előkészítés, könyvgyártás, könyvmarketing, online marketing, weboldal szerkesztés témákban. Az időpontfoglalásod aug. 26-ig várom.

    Köszönöm, hogy elovastad a tájékoztatómat! 

    Fordulj hozzám bizalommal, kérdezz tőlem!


    Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

    Szabó Katalin

    Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

    Foglalj időpontot konzultációra ITT.

     

     



     






    Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

    Döntöttem az adózási formámról. Látszólag egyszerű volt, de mégsem. 
    Több, mint két hétig szedtem össze a rám vonatkozó információkat, ami még most sem egyértelmű.

    Tíz éves lett a Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásom! Emlékszel-e még, hogy mi volt az első közös munkánk? Készítettem egy rövid kis összefoglalót, ajánlom a figyelmedbe. Ennél a posztnál engedélyeztem a kommentelést, megtisztelsz, ha visszajelzel röviden a közös munkánkról.