Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Nyomdai gyártás-előkészítés, nyomdai gyártási ajánlat összeállítása - KatiötletekBlog

szakmai tanácsadás
gyártás-előkészítés
nyomdai árajánlat
Szűrés törlése
Nyomdai gyártás-előkészítés, nyomdai gyártási ajánlat összeállítása - KatiötletekBlog

Nyomdai gyártás-előkészítő vállalkozóként, gyártási ajánlatokat könyvre, naplókra (puhatáblás, keménytáblás és spirálozott kivitelre) jún. 15-től szolgáltatás keretében készítek. Nézzetek bele ennek a folyamatába.

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, a nyomdai gyártás-előkészítést mindenképpen kiemelném, ez az alapja a minőségi termékek gyártásának. A folyamat szervesen kapcsolódik a nyomdai gyártási ajánlatok összeállításához, csak így érhetünk el jó gyártási árakat is.

Egy példán mutatom be hogyan dolgozom. Nézzünk egy egyszerű spirálos napló gyártás-előkészítést, melyen éppen most dolgoztam:

  • bekérem a nyomdakész pdf állományt
  • ellenőrzöm rajta a méretet, a margóviszonyokat, a grafikák elhelyezését, a kifutót figyelembe véve a lyukasztás helyét is
  • a paraméterek alapján választok gyártási technológiát
  • összeírom a belívben előforduló színes oldalak oldalszámát
  • ez alapján összeállítok egy gyártási folyamatot a nyomtatásra, ívekre lebontva az 1+1, 4+1, 4+4 színes gyártást és az ehhez kapcsolódó összehordási műveleteket
  • érdeklődök az aktuális alapanyag árakról - sajnos mostanában nagyon gyorsan változnak
  • a nyomdai kalkulációs rendszerbe felviszem a paramétereket a gyártási műveletek alapján
  • a kért példányszám mellett megnézek még 1-2 gazdaságos gyártási mennyiségre is árat
  • számolok terméksúlyt és aktuális futárdíjat
  • összeállítom a gyártási ajánlatomat, mellé téve a javasolt állomány módosításokat, a plusz díjért igénybe vehető kiegészítő szolgáltatásaimat
  • jelzem a gyártási ütemezést, a fizetési módot, az ajánlat érvényességi idejét

Természetesen van arra mód, hogy csak paraméter megadás alapján számoljak gyártási ajánlatokat, de az a több évtizedes tapasztalatom, hogy ez előtt is mindenképpen szükséges egy telefonos konzultáció, mely után szinte minden alkalommal arra adok ki árakat, amit a konzultációban javasoltam. Így lesz jobb az ára és jobb minőségben kigyártható.

A Kapcsolat űrlapon vagy külön emailben tudsz elérni.

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing területeken!


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a július hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a keménytáblás és puhatáblás könyv gyártásokon és gyártás-előkészítéseken volt, de népszerűek voltak az egyedi ajándék készítéshez ajánlott webshop termékeim is és foglalkoztam 3D műgyanta matrica és egyedi önátíró készítéssel  és online marketinggel is. 

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a június hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép névjegyek, könyvjelzők, szóróanyagok is készültek.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a május hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép könyvek, meghívók, kültéri táblák, szóróanyagok is készültek.