Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Ezeket a google eszközöket használom a vállalkozásomban - KatiötletekBlog

konzultáció
Szűrés törlése
Ezeket a google eszközöket használom a vállalkozásomban  - KatiötletekBlog

A google nekem is a barátom... a vállalkozásomban sok ingyenes google eszközt használok. Most erről olvashattok a blogomban.

Nagy kár lenne nem használni a saját vállalkozásunkban a google adta lehetőségeket munkaszervezésre, időgazdálkodásra, tárolásra.

Jelenleg ezeket használom:

  • gmail levelezőn belül színes cimkékkel teszem áttekinthetőbbé a párhuzamosan futó munkáimat, a leggyakoribb cimkéim (tanácsadás, utalást várok, kiszámlázni, szerkesztés alatt, állományt várok, gyártásra adni, könyvgyártás akció, névjegy akció, feladni futárral, mentorprogram, 15 perc telefonon felhívni, jóváhagyást várok....)
  • google tárhelyet használok archiválásra, itt havi előfizetésem van, mivel a legutóbbi küldő meghajtóm gyári hibást volt és több év anyaga veszett oda, ekkor döntöttem a felhő tárolás mellett
  • google űrlapokat használok kérdőívhez, megrendeléshez, marketing poszthoz
  • google fotók alkalmazást szinkronizáltam a telefonommal, így azonnal készül egy mentés a készített fotókról, ahol tematikusan gyorsan lehet keresni
  • google táblázatban vezetem spec. táblázatban a munkáimat, melyből azonnal látom, hogy mely munkát mikor rendelték, mikorra vállaltam, hány nap van még az elkészítésig, ki van-e számlázva, milyen státuszban van, milyen paramétei vannak, és azonnal összesít is, hogy a vállalkozásom pénzügyi statisztikái hogy állnak
  • A google naptár teljesen átvette a cetli funkciókat és természetesen az időpontfoglalómmal is kétirányú a szinkronizáció, így ebben azonnal látom hetekre előre a teendőimet és a folyamatban levő munkáim állapotát is
  • Itt kezelem a vállalkozásom oldalát is, használom a meet funkciót, a gmail sablon levelek funkciót ...

Röviden összefoglaltam a legfontosabbakat.

Kíváncsi vagyok, hogy te milyen google ingyenes eszközöket használsz ahhoz,  hogy megkönnyítsd a napi munkádat. Ezek egyfajta virtuális asszisztensként működnek számomra, jelzik időben a teendőimet és rendszert adnak a napomnak is.

Ha egyedi segítséget szeretnél, kérdésed van a témában, keress meg, itt foglalj kérlek időpontot először egy 15 perces ingyenes alkalomra.

 


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. 

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Telekom Hello Biznisz klubot már korábban ajánlottam nektek, mint jó ingyenes reklámfelület. Nagyon jó saját facebook csoportot is működtetnek, hasznos interjúkkal, jó beszélgetés témákkal. Ott egy hozzászólásom után kértek fel egy interjúra.