Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Szeptemberi munkáim - KatiötletekBlog

szakmai tanácsadás
webáruház
Szűrés törlése
Szeptemberi munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a szeptember hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az augusztus hónap végén megrendelt nyomdai termékek szerkesztésén és gyártásán volt és a szakmai tanácsadásokon online marketing és nyomdai előkészítés, könyvgyártás témákban.

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel szeptember hónapban foglalkoztam.

Juditnak határidőnaplót szerkesztettem, melyet több éve a szakmájában dolgozók számára állít össze hasznos információkkal. Az online ellenőrzés mellett itt ragaszkodok egy kész termék ellenőrzéshez is, utána indítom a teljes gyártást.

Edit irkafűzött füzetét alakítottam nyomdakészre, ennek a gyártása hamarosan indul. Nagyon szép grafikát küldött, de ebben a formában a gyártással gond lett volna, így a szerkesztésen finomítottam.

Anikónak a honlapjára tettem fel a friss blogokat és bővítményeket frissítettem.

Noémi nyomdai előkészítési munkát igényelt és könyvmarketing konzultációt. 

Réka online segítséget igényelt a honlapjához.

Katinak matricákat szerkesztettem és ajánlottam számára egy praktikus egyszerű, olcsó gyártási lehetőséget.

Viola tik-tok posztokat rendelt, próba jelleggel indítottuk a marketingjét ezen a felületen.

Tünde kártya grafikái elkészültek, kértem egy mintagyártást a teljes kigyártás előtt, fontos volt, hogy lássa, hogy a nyomaton az általam előrejelzett elemek hogy jönnek ki és milyen tartása lesz az anyagnak ezzel a kivitellel.

Ica a webshop nyitóoldal átalakítást kérte tőlem. Egy órai munkával új bannereket állítottam be, teljes sablont váltottam, beállítottam a blogok megjelenését, és a termékajánlókat, illetve a sablonváltásból adódó finomhangolást végeztem el.

Andreával most indítottuk el a webshop szerkesztést. 3 órai munkával az általam kiválasztott sablonban beállítottam az általam javasolt alap működéseket, bannereket készítettem, termékeket vittem fel, elindítottuk az ÁSZF integrálás, beállítottam a rendelési folyamatot, a termékszűrőket, a oldalsáv bannereit, a hírlevél feliratkozót, mindezt a saját logójához igazított stílusban,színvilágban. Pár nap múlva élesben tudnak már nála vásárolni. A teljes publikálás előtt kértem a felvitt termékek pontos készlet, név, szűrő ellenőrzést.

Zsuzsa a 30  napos online marketing mentor programomban vett részt. Célirányosan haladtunk, heti konzultációkkal egy-egy fókusz témát kiválasztva és korlátlan emailes segítséggel. 1,5 hét után elkezdtek működik a sablonjaim alapján készített posztok, melyeket most már önállóan készítenek. 

Természetesen most is voltak nyomatlan keménytáblás könyv rendeléseim, fantasztikus ötleteket hallottam, ahogy egyediesíteni fogják, ha publikus lesz, majd megosztom veletek is.

A törékeny csomag matricáimat a készlet erejéig lehet rendelni nálam magánszemély adatokkal, vagy az üzleti partneremnél céges adatokkal.

A hosszútávú online marketing megbízásaim keretében az ügyfeleimnek időzített posztokat készítettem a facebook és instagram felületeikre, aktivizáló posztokat a facebook csoportokba, miniblogokat a honlapjukra és új hírleveleket termékajánlókkal és aktuális információkkal. Nagyon sok könyvgyártás ajánlatot állítottam össze.

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges.

Ha ebben a hónapban egyet kiemelhetek, akkor most a Zsuzsával közös munkát emelném ki. Több mint 20 éve indította a rendezvénybirtokot, ahol rendszeresen fogad gyerekcsoportokat, szervez családi programokat, folyamatosak a céges rendezvények, táborok, esküvők. Természetközeli helyszínt keresőknek idális, az online marketingben is erre fókuszáltunk.

Különleges kapcsolódás minden alkalom az ügyfeleimhez bármely témában is keresnek meg: katiötletek, nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing.

 


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az augusztus hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai előkészítéseken, puhatáblás könyvgyártásokon, weboldal szerkesztéseken és online marketingen volt, de készültek névjegyek és szóróanyagok is. 

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a július hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a keménytáblás és puhatáblás könyv gyártásokon és gyártás-előkészítéseken volt, de népszerűek voltak az egyedi ajándék készítéshez ajánlott webshop termékeim is és foglalkoztam 3D műgyanta matrica és egyedi önátíró készítéssel  és online marketinggel is. 

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a június hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép névjegyek, könyvjelzők, szóróanyagok is készültek.