Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Kezdő vállalkozókat segítő Katiötletek - KatiötletekBlog

szakmai tanácsadás
konzultáció
Szűrés törlése
Kezdő vállalkozókat segítő Katiötletek  - KatiötletekBlog

A kezdő vállalkozók segítését kötelezőnek érzem magamra nézve. 10 év vállalkozói tapasztalattal segítem azokat, akik most indítják a vállalkozásukat és tele vannak kérdésekkel,ahogy annak idején én is.

Azt tapasztaltam, hogy sok kérdést online csoportokban nem tesznek fel, zavarban vannak, hogy ott egyáltalán kérdezhetnek-e.

Nekik segít legtöbbet a bevezetett 15 perc ingyenes Katiötletek konzultációk, mely után természetesen további konzultációk is megrendelhetők, vagy akár komplett mentor program is igény szerint.

Erre a 15 perc Katiötletek facebook oldalamon vagy a honlapomon tudtok időpontot foglalni.

Nézzünk pár apróságot, amit elérhetővé tettem online is és jól hasznosíthatók egyéni vállalkozóknak:

A kérdések szerteágazóak, amivel hozzám fordulnak az ügyfeleim és az új érdeklődők. Természetesen elsősorban nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témában kérdeznek, de a lényeg,hogy apróságokkal is kereshetnek. Néha csak egy apró segítség kell, ami megkönnyíti a munkájukat.

Például itt van Judittal a legutóbbi apróságunk. Barion integrálásáról beszélgettünk, arról kérdezett, majd beszéltünk róla, hogy rengeteg a munkája és nincs ideje feltenni a webshopba a módosított termékfotókat, így biztattam, hogy bízza rám. Felmerült egy gondolat, hogy milyen jó lenne, ha a rendelésnél egy rublikában beírható lenne a szöveg, amit a termékre kérnek.

Kicseréltem  a képeket, tényleg pár perc alatt, majd az egyik terméknél beállítottam egy meglevő bővítménye segítségével a kitölthető mező opciót. Ez nekem kis idő volt, kis összeggel, de neki nagy segítség.

De jó példa Ica is, akivel a marketing kampányairól sokat beszélgetünk, és még a honlap beállításoknál is sokszor merül fel kérdése.

A 15 perc konultációkat nagyon sokan kérik online marketing és könyvkiadás témában, szívesen megválaszolom ezeket is.

Minden esetben tudok segíteni, ha nem konkrét megoldási javaslattal, akkor egy másik szemponttal...

Ha van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban, keress meg itt.


Ne feledd!

A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Szerzői könyvkiadás klub csoportomban aktív klubélet zaklik. A legnépszerűbb témákból válogattam most.

Tíz éves lett a Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásom! Emlékszel-e még, hogy mi volt az első közös munkánk? Készítettem egy rövid kis összefoglalót, ajánlom a figyelmedbe. Ennél a posztnál engedélyeztem a kommentelést, megtisztelsz, ha visszajelzel röviden a közös munkánkról.