Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Kíváncsi lettem, hogy milyen coach lennék, elkezdtem egy képzést - KatiötletekBlog

Kíváncsi lettem, hogy milyen coach lennék, elkezdtem egy képzést - KatiötletekBlog

Az ügyfeleimmel folyamatosak az online szakmai konzultációk. Gyakorlatias szemlélettel, célirányos megoldásokkal dolgozunk, ami egyfajta mentori munka és egy kis coach munka is. Hogy így van-e ez utóbbi, annak járok most utána. Elkezdtem egy online coach képzést.

Arra vagyok kíváncsi, hogy a személyiségem mennyire nyitott egy klasszikus coach munkára. Vajon képes vagyok-e egy coaching során nem ötletelni és nem megoldásokat javasolni, vajon képes vagyok-e úgy kérdezni, hogy az ügyfél maga lásson rá a saját problémájára és megoldást is találjon.

Mivel vannak coach ügyfeleim, természetesen már tájékozódtam előre egy kicsit a munkájukról korábban és miután a tőlem rendelt szakmai (nyomdai, online marketing) konzultációt befejeztük, kicsit megfordítottuk a szerepet és én is kértem egy rámtekintést.

Izgalmas volt hallani, hogy mások mit látnak, mit értenek abból amit csinálok, mi jön nekik vissza a honlapomról és más online felületeimről.

Legtöbbször eljutottunk odáig, hogy érdemes lenne, hogy szűkítsem a tevékenységem és jelöljek ki párat, ami a fő vonal lesz és arra koncentrálva dolgozzak, de ez ellen a testem, lelkem, még tiltakozik, mert olyan, mintha valamelyik karomat vágnák le.

A vállalkozásomban töltött 10 év alatt nagyon sok mindent elengedtem már, a mostani tevékenységemből nem szívesen vennék el.

Energiám van, sőt túl sok is, ötleteim vannak, sőt kifogyhatatlanok, az időmet magam osztom be és döntöm el, hogy adott napokon mennyit töltök munkával és mit vállalok, ezért főképp évvégén 2-3 hónapig sokkal több karitatív munkát végzek. Így egy kicsit el is engedek klasszikus értelemben vett munkákat, mivel nem kérek értük pénzt és mégis kiegyensúlyozottabb vagyok.

A segítő énemnek szüksége van olyan területekre, ahol segíthet.

A coach képzéstől azt várom, hogy arra utat mutasson, hogy tegyem helyre magamban azt, hogy ne segítsek, csak ha kérik és ha kérik, akkor is coach szemlélettel.

Azt már látom, hogy klasszikus coach nem leszek, ahhoz nagyon nagyon át kellene alakulnom, de biztos vagyok benne, hogy fogok tudni felhasználni az ott tanultakból sok mindent.

Ha van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban, esetleg van olyan nyomdai, online marketing, vagy vállalkozás indítást érintő problémád, amit szeretnél valakivel megbeszélni, keress meg itt.


Ne feledd!

A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

Az ügyfeleim közül többen jelezték, hogy cégként továbbra is szeretnék megvásárolni a Törékeny csomag matricáimat. Elégedettek a kis kiszereléssel és a termék minőségével is. Erre kerestem a megoldást augusztus hónapban. Nagy örömömre az egyik ügyfelem jelezte, hogy szeretné árusítani ezeket a termékeimet a saját webáruházában.

A facebook csoportok üzemeltetése az egyik legjobb marketing eszköz. Bármely témában hiszem, hogy aktív csoportot lehet működtetni nagyon egyszerű módszerekkel, kis időráfordítással.