Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Legnépszerűbb témák a Szerzői könyvkiadás klub csoportomban - KatiötletekBlog

szerzői könyvkiadás klub
Szűrés törlése
Legnépszerűbb témák a Szerzői könyvkiadás klub csoportomban  - KatiötletekBlog

A Szerzői könyvkiadás klub csoportomban aktív klubélet zaklik. A legnépszerűbb témákból válogattam most.

A legnépszerűbb témáinkból válogattam most nektek, tartsatok velünk!

Beszélgettünk a szerzői jogdíjakról, azokról a felületekről, ahonnak igényelhettek jogdíjat.

Bővítettük az albumokat, minden szerzőt kértem, hogy sajátot hozzon létre, és ügyeljen arra, hogy a feltöltött képek mellé írjon pár mondatot is a könyvről és természetesen a linket is várjuk mindig, hogy tudjuk hol vehető meg.

A könyvmarketinget segítő témák között most az életképek mintákat hoztam. Kevesen használják még ezt az egyszerű eszközt, érdemes megnézni a mutatott példáimat a csoportban.

Külön témát indítottunk annak, hogy kinek mennyi idő alatt térültek meg a nyomdai költségei.

Hamarosan indul  egy nagyobb téma, az árazás, ami örök téma a könyvmarketinben.

Beszéltünk az áfákról, a köteles példányokról, a nyomdai kiszámlázásról és érintettük az idén ősszel még induló könyvgyártás akcióimat is.

Mivel saját csoportom, így időnként saját felmérést is közzé teszek. Most például azt kérdeztem, hogy ki hol értesült a Szerzői könyvkiadás klub csoportomról, mivel többszörös mennyiségű csatlakozási kérelem érkezett pár napon belül.

Kiderült, hogy a legtöbben a honlapomról értesültek erről, utána jött az ajánlás és a vállalkozói csoportok. Szóval tényleg hiszek a tartalom marketingben, hiszem,hogy ha írok a honlapom hasznos információkat, arra gyorsan rátalálnak az érdeklődők.

 

 

 



     

    Ha van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban, keress meg itt.


    Ne feledd!

    A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.


    Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

    Szabó Katalin

    Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

    Foglalj időpontot konzultációra ITT.

     

     



     






    Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

    A nyomdai gyártás-előkészítői munkám az első kapcsolat felvétel után az állomány ellenőrzéssel indul. A könyvek esetén főképp wordben dolgoznak a szerzők, ebből kérek egy pdf-et menteni, azt ellenőrzöm első körben.

    A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az augusztus hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai előkészítéseken, puhatáblás könyvgyártásokon, weboldal szerkesztéseken és online marketingen volt, de készültek névjegyek és szóróanyagok is.