Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Friss Katiötletek a Facebookon - KatiötletekBlog

Friss Katiötletek a Facebookon - KatiötletekBlog

Pár kattintásra készítettem egy diabemutatót, azt a képernyővideó készítés alatt indítottam el és teszteltem, hogy melyik termékemhez milyen történetek jutnak eszembe. Hallgassátok, nézzétek meg:)

A teljesség igénye nélkül néhány katiötletek termékem és a hozzá kapcsolódó kis történetem.
Tudod a Katiötletek kifogyhatatlanok:)


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az augusztus hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai előkészítéseken, puhatáblás könyvgyártásokon, weboldal szerkesztéseken és online marketingen volt, de készültek névjegyek és szóróanyagok is. 

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a július hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a keménytáblás és puhatáblás könyv gyártásokon és gyártás-előkészítéseken volt, de népszerűek voltak az egyedi ajándék készítéshez ajánlott webshop termékeim is és foglalkoztam 3D műgyanta matrica és egyedi önátíró készítéssel  és online marketinggel is. 

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a szeptember hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az augusztus hónap végén megrendelt nyomdai termékek szerkesztésén és gyártásán volt és a szakmai tanácsadásokon online marketing és nyomdai előkészítés, könyvgyártás témákban.