Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Névjegykártya akcióhoz előrendelés adható le - KatiötletekBlog

névjegy
nyomdai akció
Szűrés törlése
Névjegykártya akcióhoz előrendelés adható le - KatiötletekBlog

A Katötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban minden évben adott ütemezés szerint indulnak névjegykártya akciós gyártások, melyben jó áron és jó minőségben tudják az ügyfeleim megrendelni a névjegy méretű termékeik gyártását.

  Ebben az évben még két ütemezésben rendelhetők akciós áron névjegykártya gyártások a Katiötletek vállalkozásomban.

  1. ütem: Október 5-ig rendelhető és október végén készül el

  2. ütem: November 5-ig rendelhető és november végén készül el

  Tudnivalók:

  • Hozott vagy nálam meglevő (változatlan utángyártás) nyomdakész pdf esetén a gyártási ár 1x200 db esetén 3900 Ft + szállítás.
  • Ebben a ütemezésben egy  és két oldalon nyomtatott névjegykártya esetén is tartom ugyanezt a gyártási árat.
  • Újdonság, hogy pár napja elérhetővé tettem a Szőregi személyes átvételt is.
  • Amennyiben van egy határozott elképzelésed és abból szeretnél rendelni nyomdakész pdf szerkesztést, azt az akcióban 7500 Ft áron rendelheted meg.
  • Amennyiben saját magad szerkesztenéd meg és szeretnél szakmai segítséget kérni a nyomdakész anyag előállításához, azt az akcióban szintén 7500 Ft áron rendelheted meg, ez egy rövid telefonos konzultáció keretében történik, gyors gyakorlatias megoldással.
  • A gyártás és igény szerint a szerkesztés megrendelés és előre utalás után indul.

  Természetesen ennél nagyobb mennyiségeket is tudsz rendelni nálam, kérlek kérj egyedi árajánlatot emailben tőlem.

  Az akciós ütemezésben nem készítek fóliázott, stancolt, UV formalakkozott, kreatív papíron névjegy méretű terméket, ezekre egyedi ajánlatot tudsz kérni.

  Ha van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban, keress meg itt.


  Ne feledd!

  A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.


  Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

  Szabó Katalin

  Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

  Foglalj időpontot konzultációra ITT.

   

      


  Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

  A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az augusztus hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai előkészítéseken, puhatáblás könyvgyártásokon, weboldal szerkesztéseken és online marketingen volt, de készültek névjegyek és szóróanyagok is. 

  A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a július hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a keménytáblás és puhatáblás könyv gyártásokon és gyártás-előkészítéseken volt, de népszerűek voltak az egyedi ajándék készítéshez ajánlott webshop termékeim is és foglalkoztam 3D műgyanta matrica és egyedi önátíró készítéssel  és online marketinggel is.