Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Interjúra kértek fel a Telekom Hello Biznisztől - KatiötletekBlog

szakmai tanácsadás
Szűrés törlése
Interjúra kértek fel a Telekom Hello Biznisztől - KatiötletekBlog

A Telekom Hello Biznisz klubot már korábban ajánlottam nektek, mint jó ingyenes reklámfelület. Nagyon jó saját facebook csoportot is működtetnek, hasznos interjúkkal, jó beszélgetés témákkal. Ott egy hozzászólásom után kértek fel egy interjúra.

A Hello Biznisz csoportban szeretek hozzászólni az engem érdeklő témákhoz, főleg, ha tudok saját tapasztalatot is megosztani.

Itt éppen a google ingyenes eszközeinek használatáról volt szó, naná, hogy sok saját példát tudtam ajánlani. Ekkor kértek fel egy interjúra.

Az interjú pontos témája nem körvonalazódott még ki, ezért kíváncsiak voltak a tevékenységemre. Keresték azt az interjú témát, ami egy jó példa mások számára is és hasznos információkat is átad. Az online marketing tanácsadásomat választottuk ki most interjú témának.

Mindig az a legizgalmasabb, ha példákat is hozunk, így kértek, hogy válasszak egy ügyfelemet, aki szívesen beszélne arról, hogy hogyan segítettem az ő munkáját.

Az online marketing tanácsadásomat igénybe vevő ügyfeleim közül Anettet választottam, aki szívesen vállalta a közös interjút.

A fókuszt rá helyeztük, hiszen az ő példája mutatja az én munkámat is.

Az interjú nagyon jól sikerült, itt olvashatjátok: Hogyan tudta Anett felpörgetni színtanácsadói vállalkozását? – a nagy Pretty Colors sztori

Az első cím ez lett volna: Hogyan tudta Anett felpörgetni színtanácsadói vállalkozását Katiötletekkel? – a nagy Pretty Colors sztori - de ezt nem szerették volna, nem tudni miért. Rájuk bíztam, hogyan teszik közzé a címet.

Nagyon jól esett, hogy a telefonos interjú után ellenőrzést kértek, és elfogadták a javítási kéréseimet.

Idézek az interjúból:

... Katalin, mindössze másfél órát gondolkodott együtt Anettal a Pretty Colors jövőjéről, s a vállalkozó édesanya a visszafogott pasztelből ragyogó élénk színekbe fordította egyszemélyes cégét....

A teljes cikk olvasáshoz KATTINTS IDE.

 

Szívesen írtam a szakmai bemutatkozásomról is az interjúban és Anettről is jó olvasni, jó példa másoknak is, de a fenti mondat a lényeges. Az ügyfeleim, akik a vállalkozásukban elakadtak egy kicsit az online marketingjük folyamatában, sokszor valóban elegendő 90 perc ahhoz, hogy megtalálják az online hangjukat vagy sok esetben a 15 perces ingyenes konzultációm is elindít egy folyamatot azonnal.

Most legtöbben a 30-60 napos mentorprogramomat igénylik, amiben kötött idejú online gyakorlati konzultácók vannak, és a program alatt folyamatos email-es segítségnyújtást adok igény szerint képernyővideókkal, magyarázó ábrákkal, példa szövegekkel, sablon készítésekkel.

 

Ha van bármi kérdésed ezzel kapcsolatban, esetleg van olyan nyomdai, online marketing, vagy vállalkozás indítást érintő problémád, amit szeretnél valakivel megbeszélni, keress meg itt.


Ne feledd!

A Katiötletek vállalkozásom szeptember 1-től újKATA-s adózási formában folytatja a tevékenységét, melynek keretében kizárólag magánszemély adatokkal leadott megrendeléseket fogad.


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

Az ügyfeleim közül többen jelezték, hogy cégként továbbra is szeretnék megvásárolni a Törékeny csomag matricáimat. Elégedettek a kis kiszereléssel és a termék minőségével is. Erre kerestem a megoldást augusztus hónapban. Nagy örömömre az egyik ügyfelem jelezte, hogy szeretné árusítani ezeket a termékeimet a saját webáruházában.

A facebook csoportok üzemeltetése az egyik legjobb marketing eszköz. Bármely témában hiszem, hogy aktív csoportot lehet működtetni nagyon egyszerű módszerekkel, kis időráfordítással.

Tíz éves lett a Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásom! Emlékszel-e még, hogy mi volt az első közös munkánk? Készítettem egy rövid kis összefoglalót, ajánlom a figyelmedbe. Ennél a posztnál engedélyeztem a kommentelést, megtisztelsz, ha visszajelzel röviden a közös munkánkról.