Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Működő webáruház szerkesztés 3 óra alatt - KatiötletekBlog

webáruház
Unas
Szűrés törlése
Működő webáruház szerkesztés 3 óra alatt - KatiötletekBlog

A Katiötletek vállalkozásomban fontos, hogy minden területen törekedjünk a gyors, egyszerű, költséghatékony megoldásokra. Igen, működő webáruházat is 3 óra alatt el lehet indítani.

Webáruház szerkesztésekkel több, mint 15 éve foglalkozom. Kezdtem kész sablonokba szakmai tartalom feltöltésével és a design kialakításával. Részt vettem egyedi weboldalak fejlesztésében szakmai teszterként. A vállalkozásom indításakor a weboldal mellett szükségem volt saját webáruházra is, természetes volt, hogy ezt is kitanulom.

Tudtam, milyen funkciókat szeretnék bele, volt elképzelésem hogy nézzen ki, a termékek adottak voltak, szívesen teszteltem webáruház rendszereket.

Dolgoztam wordpress-woocommerce oldalakkal, shoprenter, unas webhop rendszerekkel, most ez utóbbi favorizálom.

Teszteltem számtalan más online felületen is a webshop készítéseket vagy segítettem az ügyfeleim ott indított oldalait beállítani, példálul Eoldal, Superwebáruház, eshop-gyorsan, viltor, webnode... stb.

Az Unas rendszert régóta használom, most ezt ajánlom azoknak, akik gyorsan, egyszerűen szeretnének saját webshopot indítani.

A Katiötletek vállalkozásomban 3 óra munkával működő webáruházakat szerkesztek az unas rendszerrel.

Hogyan?

Egyszerű, gyors lépésekkel haladunk.

Első lépés minden esetben egy rövid ingyenes telefonos konzultáció, melyben felmérjük az igényeket. Erre ITT tudtok időpontot foglalni.

Ezután emailben bekérek néhány képet, logót, pár rövid termékleírást és árat és a termékekhez kötődő jellemzőket.

Ekkor indul az én szerkesztési munkám ténylegesen.

3 óra alatt beállítom az általam választott sablonban a színeket, nyitóoldali bannereket, az alap kinézeteket a termékeknél, szűrőket, egy fizetési és szállítási lehetőséget, elindítok bemutatkozó oldalt, összeállítom  a menüsort, kategóriákat, kapcsolat űrlapot, kialakítom a láblécet, a közösségi média hivatkozásokat, minta termékeket teszek fel és készítek egy képernyővideót, ami alapján egyszerűen az ügyfelem tudja folytatni a termékfeltöltést és ellenőrzés után tudja publikálni az oldalt.

Amíg én a webáruházat szerkesztem, az ügyfelem ezzel párhuzamosan elindítja az általam ajánlott ÁSZF modul rendelést és az általam ajánlott bankkártyás fizetési regisztrációt.

A szerkesztési időm része, hogy kitöltött modult integrálom a shop rendszerbe, így gyakorlatilag indulhat is az értékesítés.

Ezzel a megoldással egy alap marketinget is elindítunk. Hetente lesznek publikálva a termékek és a feliratkozók minden héten értesülhetnek az újdonságokról... vagyis van ok feliratkozni:)

Ezt kis termékszámok esetén javasolom  így indítani.

Ha érdekel a lehetőség foglalj hozzám ingyenes konzultációra időpontot és beszéljük meg mire van szükséged.

Természetesen ha ragasztkodsz a woocommerce shophoz nyitott vagyok arra is, de ott leginkább csak finomhangolásokat vállalok vagy alap kérdéseket válaszolok meg jelenleg.

Ha ne nem tudsz dönteni, hogy mivel indulj, kérdezz tőlem.

A saját tapasztalataim alapján foglak segíteni.

 


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a szeptember hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az augusztus hónap végén megrendelt nyomdai termékek szerkesztésén és gyártásán volt és a szakmai tanácsadásokon online marketing és nyomdai előkészítés, könyvgyártás témákban.

A Telekom Hello Biznisz klubot már korábban ajánlottam nektek, mint jó ingyenes reklámfelület. Nagyon jó saját facebook csoportot is működtetnek, hasznos interjúkkal, jó beszélgetés témákkal. Ott egy hozzászólásom után kértek fel egy interjúra.