Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

4x15 perc értékes időt adok novemberben - KatiötletekBlog

konzultáció
Szűrés törlése
4x15 perc értékes időt adok novemberben  - KatiötletekBlog

Készítettem egy rövid videót a 30 napos online marketing tudásanyagomhoz beharangozóként. Kezdhettem volna azzal a videót, hogy november hónapban a tudásanyag vásárlói számára 4*15 perc ingyenes értékes időt ajándékozok. Mitől értékes ez az idő? Miért ebben a hónapban érhető el?

30 TÍPUSÚ ONLINE MARKETING POSZT KÉSZÍTÉS KEZDŐKNEK tudásanyagomra október 31-ig adható le előrendelés. Ha később szeretnél bekapcsolódni a tudásanyag feldolgozásába és vállalod, hogy így is nov. 30-ig érteheted csak el a videókat, akkor kérlek emailben jelezz a katiotletek@gmail.com címen és elérhetővé teszem számodra a rendelési lehetőséget.


Mitől értékes a 4*15 perc konzultáció velem november hónapban?

Ahogy haladsz a videós anyagommal, folyamatosan merülnek majd fel benned kérdések, akár technikai, akár egyedi ötletek formájában, amit azonnal szeretnél meg is valósítani, de valahol elakadtál. Nos, erre tudod felhasználni 4x15 percben a telefonos előre lefoglalt időpontban kérhető konzultációkat, ahol nem csak beszélgetünk arról, hogy miben tudnálak segíteni, hanem konkrétan a tudásanyaghoz  kötődően megcsinálunk dolgokat, tehát nem csak beszélgetünk róla,hanem csináljuk.... szöveget írunk, posztképet, videót szerkesztünk stb, igényeid szerint.

Miért ebben a hónapban érhető el ez a tudásanyagom?

Először ebben a hónapban érhető el, igen, ez a premiere az anyagomnak. 30 videóval, számtalan tippel, megoldási javaslattal, példával most állt össze egyéni használatra.

Korábban már több kiscsoportos online marketinget vittem végig az ügyfeleimmel 30 napon át, van aki inkább az egyéni alkalmakat igényelte, van aki 1-6 hónapos mentorálást, van aki rám bízta, hogy én készítsem a posztjait előre időzítve.

A következő program január elején indul majd.

Ha egyedi mentorprogramot vagy pár alkalmas tanácsadást szeretnél, keress meg, itt foglalj kérlek időpontot először egy 15 perces ingyenes alkalomra.

 


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre