Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Június 5-ig 20% kedvezménnyel foglalhatsz online marketing tanácsadás időpontot

Június 5-ig 20% kedvezménnyel foglalhatsz online marketing tanácsadás időpontot

Így igényelheted a 20% kedvezményt a júniusi online marketing 60 perces gyakorlati tanácsadásomra.

A Katiötletek vállalkozásomban tematikus hónapokat tartok, minden hónapban előre ütemezett szolgáltatásom kerül a fókuszba.
Áprilisban a szerzői könyvkiadásokat támogattam a kiemelt könyvgyártás akcióimmal, májusban nulláról építettünk fel közösen csoportos és egyéni formában modern, könnyen kezelhető weboldalakat és webáruházakat.
Június hónapban a fókusz az online marketing gyakorlati tanácsadás szolgáltatásomon lesz.
Ennek a bevezető kampánya az, hogy jún. 5-ig 20% kedvezménnyel veheted igénybe a 60 perces online marketing tanácsadásomat.
Kövesd ehhez az alábbi lépéseket:
Milyen témákkal tudunk foglalkozni egy 60 perces online marketing tanácsadás alatt?
Többfélével is igény szerint, de mindig szoktam javasolni, hogy egy adott problémára koncentráljunk, mert így leszünk hatékonyak, például gyakori 60 perces témák:
  • facebook oldal indítás kezdőknek, fb név egyeztetés, profil és borítókép beállítás, méretezés, szerkesztés, rögzített posztba bemutatkozás készítése, 2 heti időzített poszt beállítása változatos poszt típusokkal, a tevékenységedhez igazítva, a posztkép készítésekhez canva képszerkesztő használattal
  • önműködő facebook csoport indítás, csoport alap beállítások, tagsági kérdések, szabályok, témafelvetések, galéria beállítás, két heti időzített poszt készítés, a cél hogy a csatlakozók egy interaktív csoportba lépjenek be és ott aktív tagok is maradjanak az admin minimális jelenléte mellett is
  • meglevő facebook, instagram, tik-tok és weboldal áttekintés látogatói teszt szemmel,ezen felületek üzenetének a visszajelzése, egyértelmű üzenet megfogalmazása, ezek alap kikommunikálása, finomhangolás az egyértelmű vásárlói elérésekhez
  • weboldal, webshop áttekintés látogatói szemmel, eladásösztönző módosítási javaslatok a használt rendszerekhez igazítva, alap hírlevél indítással
  • ... egyedi igények, kérdések alapján egyedi 60 perces program összeállítása
  • facebook, instagram, tik-tok személyre szabott poszt ötletek összeállítása, poszt szövegekkel, képekkel, megoldási javaslatokkal - pár perc alatt elkészíthető hatékony módszerek átadása

A 60 perces online marketing sok mindenre elég. Szeretek csinálni dolgokat, megoldás szemléletű vagyok, akkor működöm a legjobban, ha egy problémát látok és arra megoldást kérnek tőlem.

Fordulj hozzám bizalommal!

Természetesen jún. 5- után is megkereshetsz online marketing tanácsadással kapcsolatban, de azt már a normál áron igényelheted.

A tapasztalatom az hogy a 15 perces ingyenes konzultációk az online marketingben azok számára elegendők, akik már haladó szinten kezelik az online felületeiket, de nem elégedettek azok hatékonyságával.

A 30 perces konzultációkat ritkán kérik ezeket kisebb feladatokhoz használjuk fel.

A legnépszerűbbek a 60 perces programjaim és a 2-4 hetes mentorprogramom. Aktív, interaktív időre számathatsz, tarts velem!

Kinek tudok hatékonyan segíteni online marketinben?

Elsősorban kezdőknek és újrakezdőknek.

Saját kitapasztalt gyakorlati tudást adok át, nincs olyan kérdés, amit nem tehetsz fel. A legjobb tudásom szerint adom meg a válaszokat.


 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél