Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Ehető egyedi ajándékötletek - KatiötletekBlog

ajándékötletek
Szűrés törlése
Ehető egyedi ajándékötletek - KatiötletekBlog

A Katiötletek vállalkozásom első blogjai nyomdai úton megvalósítható egyedi ajándékötletekről szóltak. Most újra folytatom ezeket a blogokat... Tarts velem!

Az ehető egyedi ajándékötleteket tanári ajándékcsomag részeként készítettem először. Az egyik ballagó osztály az osztályfőnöknek szeretett volna valami nagyon személyes ajándékot. Erre javasoltam az egyedi nevekkel és dátummal készített mézeskalács figurákat. Ezt egy fonott kosárban adták át a többi ajándék mellett.

Ezt az ötletet gondolták tovább az ügyfeleim és igényeltek egyedi dátumos, egyedi szöveges mézeskalácsokat, például a képen láthatót is.

Természetesen ezt bárki a saját otthonában is elkészítheti, de annak elég magas az alapköltsége. Ezeket az ajándéktárgyakat mézeskalácskészítő alvállalkozóim készítették... még ők maguk is meglepődtek a kérésemen, de nyitottak voltak a megvalósításra.

Az ehető egyedi ajándékok sorában 10 éve megtalálhatók a Köszönöm feliratos minicsokijaim, ezt elsősorban a webáruház vásárlóim csomagjába tettem, de hamar egyedi webshop termék lett belőle.

Természetesen ezt is továbbgondoltam és az ügyfeleim is tovább gondolták és már nem csak céglogóval ellátott csokikat kértem tőlem, hanem egyedi szövegeket is.

Így készült saját ötlet nyomán a Boldog születésnapot! minicsokiabc-m, ami töretlen népszerűségnek örvend.

Az egyedi csokikat sokan kérik kompletten elkészítve, de ma már vállalok olyat is, hogy csak a bevonót szerkesztem meg és igény szerint nyomtatom is, amit az ügyfeleim maguk tudnak a megvett csokira tenni.

Tudod, a Katiötletek kifogyhatatlanok!


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. 

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre