Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Megtisztelsz vele, ha ilyen formán értékeled a közös munkánkat

Trustindex
vásárlói visszajelzés
Szűrés törlése
Megtisztelsz vele, ha ilyen formán értékeled a közös munkánkat

Kérlek MOST jelezz vissza, bővítsük a publikus értékeléseim számát! A Trustindex fiókom gyűjti össze a facebook és google vásárlói értékeléseket és jeleníti meg a katiotletek.hu oldalamon.

A Trustindex felület egy lehetőség arra,  hogy az online felületeidre beérkezett vásárlói értékeléseket megjelenítsd widgetek segítségével a honlapodon.

Érdemes kipróbálni a 7 napos ingyenes használatát, ezt én is teszteltem pár éve kíváncsiságból, de akkor még kizárólag a gmail levelezésem idézni való mappájában gyűjtöttem az emailen visszajelzett leveleket az ügyfeleimtől.

Itt már a vállalkozásom indítása óta több mint ötezer levelet őrzök.

Most arra szeretnélek kérni, hogy ügyfelemként jelezz vissza számomra ezeken a felületeken. Szeretném, ha Trustindex több mint 300 visszajlezést megmutatna a katiotletek.hu főoldalamon és terméklapjaimon.

Megköszönöm, ha a közös munkáinkról visszajelzel röviden
Azt és annyit írj, ami számodra jól esik.
Köszönöm!
A Salonic időpontfoglaló oldalamon több mint 20 értékeklést olvashatsz, azt egyelőre a Trustindex nem ismeri fel, de bízom benne, hogy hamarosan ők is felkerülnek a Trustindex listájára.
A katiotletek.hu főoldalam alján slider formában így mutatja most az eddigi értékeléseket:
A terméklapon most így állítottam be a megjelenést:
Amennyiben igényelsz beállítási segítséget a Trustindex értékelésekről, foglalj hozzám egy ingyenes rövid időpontot, ez elég lesz arra,  hogy megértsd a használatát és működjön az oldaladon.
Ha Te is szeretnéd használni a Trustindex felületet, és tervezed, hogy az éves előfizetést is megrendeled náluk, akkor a regisztrációhoz kérj meghívót azoktól, akik már használják a rendszert, így jelentős kedvezménnyel fizethetsz majd elő az éves csomagjukra.
Tőlem is kérheted a meghívót ehhez, írj rám, szívesen elküldöm.

 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél