Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog

ajándékötletek
banner
bohócdoktor
canva
csokigyár
egyéni vállalkozás
emblémázás
ezt használom
gyártás-előkészítés
hírlevél
időpontfoglalás
Instagram
irkafűzött
katiötletek
könyvjelző
konzultáció
kültéri tábla
mailerlite
matrica
meghívó
névjegy
nyomatlan keménytáblás könyv
nyomda
nyomdai akció
nyomdai árajánlat
online marketing
RSS
szakmai tanácsadás
szerzői könyvkiadás klub
születéstörténetek
teszt
TikTok
törékeny csomag matrica
Trustindex
Unas
űrlap
vásárlói visszajelzés
videó feliratozás
webáruház
weboldal
Szűrés törlése

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a január hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a a könyv gyártásokon és az online marketingen volt.

Egy könyv születéstörténetéről hitelesen maga a szerző tud mesélni. Az első könyv élménye mindig megmarad bennük. Most ezeket gyűjtöm össze egy online interjúkötetbe.

A TikTok-ot kísérleti jelleggel használom. Jellemzően PC-ről töltök fel referencia fotókat és néha egy mini videót. Meglepődve tapasztaltam, hogy egy fekete-fehér NyomdászMűhely feladatlapom pár nap alatt 50 ezer fölötti nézettséget generált.

Írtam korábban arról, hogy milyen egyszerű módon használom az automatikus blogértesítő kiküldéseket. Nos, egy hete a Mailerlite változtatott, így már csak pro csomagban lehet kiküldeni az RSS feed alapú automatikus hírleveleket.

Ezt a blogomat annak ajánlom, aki még nem tudja milyen számlázóprogramot használjon a vállalkozás indításához és szívesen elfogad ingyenes rövid Katiötletek segítséget ebben a témában.

Az Instagram profilomat pár éve én is elindítottam, keveset vagyok ott jelen, de jó ingyenes reklámfelületnek tartom. Most azt mutatom meg, hogy jelenítem meg automatikusan a honlapom oldalsó sávjában a legfrissebb posztokat.

TikTok profilt kíváncsiságból indítottam, szeretek rendszereket tesztelni. Szakmámhoz kötődő posztokat töltök fel PC-ról vagy mobilról. Most azt mutatom meg, hogy jelenítem meg automatikusan a honlapom oldalsó sávjában a legfrissebb posztokat.

Elkészítettem az első olyan videómat, melyben bemutatom azt, hogy hogyan készítettem el a videót. Így gyakorlatilag egy élő stand upot követhettek:)... Tudjátok, humor nélkül nincsenek Katiötletek...

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a december hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a weboldal szerkesztéseken, a könyv nyomdai előkészítéseken és az online marketingen volt.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a november hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai gyártás-előkészítéseken és az online marketingen volt.