Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Munkáim
Katiötletek

Januári munkáim - KatiötletekBlog

szakmai tanácsadás
weboldal
Szűrés törlése
Januári munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a január hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a a könyv gyártásokon és az online marketingen volt.

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel ebben hónapban foglalkoztam.

A januárt minden évben háttérmunkákkal indítom, az első napokban új munkákat nem is vállalok. Ilyenkor készítem az előző évi munkáimról a statisztikákat, frissítem a honlapomat és aktualizálom az online felületeimet, finomhangolásokat végzek.

A vállalkozásomban ebben az évben nagyobb hangsúlyt fognak kapni a mentorprogramok nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing, weboldal szerkesztés témákban. Az egyéni gyakorlati munkák mellett elindítom a csoportos műhelymunkákat is.

Nézzünk egy pár témát, amivel januárban foglalkoztam.

Magdi számára tettem egy felajánlás, amikor láttam mivel foglalkozik. Elindítottam a cukrászdája facebook oldalát és a hozzá kapcsolódó csoportját, egyedi logóval, szerkesztett képekkel és egy egyszerű marketing folyamat összeállítással, mellyel könnyedén saját maga is tudja folytatni ezek kezelését és a helybeliek számára egyértelmű lesz, hogy mi az ő stílusuk, arculatok és hogyan tudnak rendelni. Élvezetes munka volt ezzel is minden perc!

Niki egy különleges könyvet álmodott meg, amit ajándékba szántak a rajongókkal a kedvenc együttesüknek. Keménytáblás könyvet képzelt el, ehhez állítottam össze a gyártási paramétereket. A küldött anyagon pici módosításokat végeztem, átméreteztem, beállítottam a címnegyedet és a megszerkesztett a borítót a küldött anyagokból és elképzelésből nyomdakészre.

József gyakorlati szakmai tanácsadást kért a könyve nyomdai előkészítéséhez. Jó alapokkal indította a szerkesztést, de szükséges volt nyomdai szempontok alapján is elsajátítania a könyv belív készítést. Emailes "házi feladatok" formájában haladtunk, kisebb etapokra bontott feladatokkal, és azok ellenőrzésével. Nagyon szép végeredmény született.

Edit és Niki munkáját online marketing gyakorlati tanácsadással segítettem, ezzel zártunk egy korábbi projektet. Új alapokra helyeztük az online marketingjüket. Fantasztikus dolgokkal foglalkoznak, ezt mutattuk most meg, összehangolva a saját igényeikkel.

Zsuzsa, Anikó és Csaba honlap tartalom feltöltést, módosítást kért tőlem a percalapú online szolgáltatásom keretein belül. Szeretem ezt a fajta apróságos munkákat, kiváló gyors módosítási igényekhez.

Andi mentorálás igényelt. Egyszerű, praktikus megoldásokkal, gyorsan haladtunk. Pillanatok alatt elkészült az új blog oldala, finomítottuk a facebook kommunikációját, egyszerű értékesítési és marketing folyamatokat állítottunk össze, ügyfelve arra, hogy önazonos maradjon. Pici lépésre vagyunk az értékesítéstől, hamarosan arról is beszámolok majd.

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges.

Egy sugallatra tettem fel néhány termékemet a Meskára, ahonnal szinte azonnal megrendelések is érkeztek. Itt a legnépszerűbb a saját gyártású nyomatlan keménytáblás könyv termékem, a Meska kedvezőbb szállítási díjak miatt jobb áron is elérhető.

Különleges kapcsolódás minden alkalom az ügyfeleimhez bármely témában is keresnek meg: katiötletek, nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing, weboldal szerkesztés.

Egy kis kitérő, hogy ne csak a munkáimről beszéljek. Januárban megérkezett a 68x48 cm-es 1000 db-os kirakott puzzlenkhoz a képkeret, így ragasztás nélkül is szépen mutat a nappaliban.


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. 

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a november hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai gyártás-előkészítéseken és az online marketingen volt.