Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Könyv születéstörténetek - KatiötletekBlog

szerzői könyvkiadás klub
születéstörténetek
Szűrés törlése
Könyv születéstörténetek - KatiötletekBlog

Egy könyv születéstörténetéről hitelesen maga a szerző tud mesélni. Az első és a további könyv élménye mindig megmarad bennük. Most ezeket gyűjtöm össze egy online interjúkötetbe.

Kedves Elsőkönyves Író!
Köszöntelek a Könyv születéstörténetek - Katiötletek űrlapomon!
A Szerzői könyvkiadás klubomban indítottam egy felhívást, melyhez már többen csatlakoztak és fantasztikus könyv születéstörténeteket osztottak meg velünk.
Neked szól ez az űrlapom, ha már neked is van egy kész könyved, melynek születéséről szívesen mesélnél nekünk.
Az űrlapot tekintsd egy online interjúnak és idézd fel az emlékeidet arról, amikor #újdonsültelsőkönyvesíró lettél vagy a legújabb könyved megjelent.
Az űrlapot kitöltő írók történetei belekerülnek egy online interjúkötetbe, mely a Katiötletek vállalkozásom oldalán lesz olvasható.
Itt arról írj az űrlapon,  hogy mi inspirált a könyved írására, mennyi ideig írtad, kinek mutattad meg először a könyved.... írj az érzéseidről, a kételyeidről, a könyv születés nehézségeiről, írj arról, ahogy először merted leírni, hogy író vagy....
Ne felejtsd el a linket is betenni, ahol meg lehet nézni vagy meg lehet venni a könyvedet ebook vagy nyomtatott formában.
Az űrlap kitöltése után rövidesen felveszem veled a kapcsolatot emailben, ahol fogok a könyvedről fotókat is bekérni, amit az online interjúkötetemben megjelenítek.
A történetedet előre is köszönöm, fogadd szeretettel az ingyenes reklámlehetőséget cserébe.
Ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, vagy a vállalkozásomhoz kötődően, nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing, webdesign témában, fordulj hozzám bizalommal!
Üdvözlettel:
Kati

Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. 

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre