Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Nagy kár, hogy a Mailerlite a fizetős csomagba tette az RSS feed blog küldéseket - KatiötletekBlog

weboldal
mailerlite
Unas
RSS
Szűrés törlése
Nagy kár, hogy a Mailerlite a fizetős csomagba tette az RSS feed blog küldéseket - KatiötletekBlog

Írtam korábban arról, hogy milyen egyszerű módon használom az automatikus blogértesítő kiküldéseket. Nos, egy hete a Mailerlite változtatott, így már csak pro csomagban lehet kiküldeni az RSS feed alapú automatikus hírleveleket.

Milyen jó, hogy a saját Mailerlite hírlevél listámra én is fel vagyok iratkozva, így egy hete azonnal feltünt, hogy a hétfői hírlevelet nem kaptam meg a friss blogbejegyzéseimről.

Azonnal beléptem a Mailerlite fiókomba és meglepődve láttam a kis piros sávot, hogy bizony RSS kampány már csak a pro előfizetésben igényelhető.

Nehezményeztem, hogy bár van saját fiókom és híreket is szoktam kapni ettől a szolgáltatótól, erről sajnos nem tájékoztattak.

Elővettem tört angol tudásomat és írtam neki. Nem értették mi a problémám. Kérdezték, hogy a régi vagy az új Mailerlite felületet használom.

Nos ez vicces, mert pár hónapja nem volt választásom automatikusan áttettek az új felületre és a régit már nem lehetett használni.

Nagyon kíváncsi lennék, hogy akik szintén Mailerlite hírlevél rendszert használnak, az új vagy a régi felületet használják, és nekik a régivel még ingyenes csomagvan van-e az RSS kampány küldés?

Érdeklődve várom a válaszaitokat!

A főoldalukon most olvastam egy blogot a régi és az új felületükről, azt írják, hogy a - A MailerLite és a MailerLite Classic két külön platform. - és ilyenformán engedett is belépnem a régire, vagyis ha így van, akkor lehetséges lenne, hogy a régibe visszatérve még mindig ingyenes lenne az RSS kampány? Most gyors ott is beállítottam egy teszt RSS feed-et, kíváncsian várom, hogy kiküldi-e.

A létrehozásnál nem problémázott,engedte a beállítást....

Szóval Te melyiket használod?


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. 

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 





Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek vállalkozásomban fontos, hogy minden területen törekedjünk a gyors, egyszerű, költséghatékony megoldásokra. Igen, működő webáruházat is 3 óra alatt el lehet indítani.