Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Saját példával mutatom be a letölhető tudásanyag készítés és kiküldés lépéseit

Saját példával mutatom be a letölhető tudásanyag készítés  és kiküldés lépéseit

Kis lépések, egyszerű megoldások, jól követhető és megvalósítható marketing folyamatok kezdőknek.

Tegnap délután úgy döntöttem, hogy pár órát arra szánok, hogy  a számítógépen rendezzem a vállalkozásom anyagait, töröljem ami nem aktuális és már nincs rá szükségem.
Kincsekre bukkantam, természetesen ezeket nem töröltem.
Gondoltam egy nagyot és az egyikből készítettem egy rövid letölhető anyagot, hozzá egy szép kis borítót, a borítóból látványképet és a teljes leírás végére egy listát arról, hogy ha ilyet szeretnél készíteni hogyan csináld.
Azoknak ajánlom a figyelmébe, akiknek már van egy tudásanyaguk, amit szívesen eladnának a webshopjukban vagy ingyenenes letöthetővé tennének a feliraktozóknak.
Pontos lépésekben követve a leírásomat boldogulni fogsz.
Itt nézheted meg és rendelheted meg ezt a tudásanyagomat egy jelképes összegért: KATTINTS IDE.
Csináld velem!
Ha bármely lépésnél elakadtál, keress meg bátran!
Hasznos lesz számodra ez a letölthető anyagom akkor is ha saját ilyet nem szeretnél készíteni, hiszen a benne leírt Sosem felejtem el ajándékok...  azoknak akik fontosak nekünk - jegyzetemmel inspiráló Katiötleteket is olvashatsz!

 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél