Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Wordből nyomdakész pdf készítés könyvgyártáshoz

nyomdai előkészítés
Szűrés törlése
Wordből nyomdakész pdf készítés könyvgyártáshoz

Hétfőn csoportos foglalkozás keretében állítjuk be együtt az alapokat. Itt tudsz regisztrálni.

A word programot hagyományosan szövegbevitelre használjuk, például szerzők ide gépelik be a könyvüket.

A szöveg véglegesítés után indulhat a tördelés vagy wordben vagy könyv tördelő programokban.

A vállalkozásomban nagy hangsúly kap a szerzői könyvkiadások támogatása a vállalkozásom eszközeivel, így egyértelműen elfogadom, ha  a szerzők ezzel a programmal szeretnék a végleges anyagaikat elkészíteni a könyvgyártáshoz.

Nagyon sok egyedi segyítséget nyújtok, hiszem hogy így lehetséges a leggyorsabb leghatékonyabb segítséget adni a szerzőknek, de egyre nagyobb az igény,  hogy általános beállításokban is segítsek.

Számukra elérhetővé tettem a hétfő online gyakorlati foglalkozásokat, ahol együtt állítjuk be az alapokat wordben, együtt szerkesztünk könyvborítót és megválaszolom a felmerülő kérdéseket.

Így egyszerre több jelentkezőnek tudok segíteni és a résztvevők látják, hogy más is hasonló kérdéseket fogalmaz meg, amit őket is foglalkoztatja.

Itt tudsz regisztrálni a hétfő wordből nyomdakész pdf foglalkozásomra, itt pedig a könyvborító szerkesztés foglalkozásomra.

Természetesen az egyéni konzultációk folyamatosan elérhetők, ha azt szeretnéd választani.

Kérlek először mindig a rövid ingyenes beszélgetést válaszd, ez pontosan elég arra, hogy megnézzem milyen segítségre van szükséged, és abban hogyan tudok leghatékonyabban segíteni.

Fordul hozzám bizalommal!

 


 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél