Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

2023 júniusi munkáim - KatiötletekBlog

2023 júniusi munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a június hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az egyedi ajándéktárgy készítéseken és a szakmai konzultációkon voltak.

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel ebben hónapban foglalkoztam.

Icával folytattuk a megkezdett mentorprogramot, nagy lépéseket tettünk előre a marketing folyamatai gördülékennyé tételében.

Ebben a hónapban csúcsot döntött a nyomatlan keménytáblás könyv megrendelés, ebből a termékemből nagyon sokatn készítettek egyedi ajándékot.

Balázs egyedi szilikon karkötőt igényelt, természetesen 2 db esetén is teljesíthető volt a kérése.

Gabi termékkísérő lapok utángyártását kérte. Biztosan mondtam már, de nagyon odavagyok a szuper egyedi ékszereiért és könyvjelzőiért.

Ez a hónap az online marketing konzultációkról szólt. A legtöbben komplex folyamatot igényeltek, melynek része volt a weboldal szerkesztés, a facebook, instagram és tiktok oldal kezelés és ezek összehangolása.

Ezekről egyelőre még nem írhatok konkrétabban, mivel folyamatban vannak.

Természetesen az ügyfelem engedélye után fogok erről a közös munkafolyamatról írni.

A 2 és 4 hetes mentorprogramjaimból többet IDE kattintva olvashattok.

Mi történik a 2 hetes mentorprogram alatt?

  • a program rendelése előtt a 15 perces ingyenes konzultáció keretében egyeztetjük, hogy milyen témára szeretnénk fókuszálni
  • a megrendelés után várom a konkrét kérdéseket
  • ezek alapján összeállítok egy haladási tervet
  • a program tartalmaz 2x30 perc telefonos konzultációt, ahol konkrét megvalósítással foglalkozunk jellemzően telefonon, vagy igény szerint online módon
  • a program jellegzetessége, hogy a 2 hét alatt korlátlan kérdés-válasz lehetőséget biztosítok emailben
  • a program alatt eldöntheted, hogy a vázolt gyakorlati lépéseket magad valósítod meg az irányításommal, leírásaimmal, igény szerint képernyővideóimmal vagy ennek egy részét vagy a teljes részét rám bízod és csak utólag ellenőrzöd,  hogy számodra így megfelelő-e

Példaként hozom a leggyakoribb mentorprogram témáinkat, az online marketinget, ahol az ügyfeleim konkrét céllal érkeznek hozzám. Jellemzően kezdők még online téren a facebook és instagram oldalunk kezelésében, sok ötletük van, de a megvalósításban kérnek segítséget, hogy átlássák a folyamatokat és később biztosan tudják már maguk is kezelni ezeket a felületeiket.

Az első lépések során kialakítunk egy olyan egységes megjelenést, mely jól tükrözi az ügyfeleim tevékenységét, képeket szerkesztünk, szövegeket írunk, vidókat készítünk igény szerint.

A közös munka során szinte észrevétlenül adom át a stafétát az ügyfeleimnek, maximálisan figyelve a visszajelzéseikre és folyamatosan figyelek rájuk, segítem őket.

A két hét nagyon intenzív közös munka, nagy lépéseket teszünk együtt azért, hogy a mentorprogram végén az ügyfelem magabiztosan, komfortosan, önazonosan legyen jelen az online térben és a követői számára egyértelmű legyen az, hogy mivel foglalkozik.

 

 

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges.

A rövid ingyenes konzultációim sem csak ismerkedésről szólnak, és szolgáltatás ajánlásról, hanem konkrét megoldásokat javaslok.

Különleges kapcsolódás minden alkalom az ügyfeleimhez bármely témában is keresnek meg: katiötletek, nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing, weboldal szerkesztés.

 


 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél