Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Így tudsz kapcsolódni az ingyenes online Katiötletekhez

Így tudsz kapcsolódni az ingyenes online Katiötletekhez

Minden hétfőn délelőtt élőben 15-30 percben bekapcsoldóhattok a marketing ötlet percekbe.

Júniusban indítottam a Katiötletek hétfő délelőtti random élő bejelentkezéseket az online felületeimen, ahol élőben tudtok kérdezni tőlem nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing, webdesign kérdésekben.
Most ezt vittem tovább és igazodva a karitatív Katiötletek szolgáltatásaimhoz elindítottam a facebookon a Katiötletek - Online - Szabó Katalin ingyenes marketing csoportja csoportomat.
Ebbe a csoportba várom azokat, akik kezdőként érdeklődnek a Katiötletek vállalkozásom marketing ötletei iránt.
Minden hétfőn délelőtt élőben 15-30 percben bekapcsoldóhattok a marketing ötlet percekbe, együtt csinálhattok velem egy-egy friss posztot és megválaszolom a felmerülő kérdéseiteket.
Ez a csoport betekintést nyújt a Katiötletes online marketingembe, inspirálódhattok belőle, tanulhattok belőle és ha igényetek van egyéni óradíjas konzultációra vagy 2-4 hetes vagy több hónapos mentorprogramra, akkor a www.katiotletek.hu oldalamon tudtok erre bejelentkezni.
A csoporthoz egy kérdés feltevéssel kapcsolódhatsz, mely az üdvözlő bejegyzésben publikálásra kerül, és azonnal válaszokat is kaphatsz.
Ebbe a csoportomba főképpen azokat az érdeklődőket várom, akik online marketing témában igényelnek segítséget.
A Katiötletek Nyomdai és Marketing ötletgyár vállalkozásomban tematikus hónapokat tartok, melynek keretében egy-egy témakör kiemelt szerepet kap az adott hónapban.
Az érdeklődésre való tekintettel a kezdők számára indított online marketing mentor programjaim állandó kiemelt szerepet kapnak a többi tevékenységem mellett.
Ezek közül a legnépszerűbb egyértelműen a 2 HETES KATIÖTLETEK MEGVALÓSÍTÓ MENTORPROGRAM - HOSSZÚTÁVÚ INTERAKTÍV PROGRAM ELŐZETESEN EGYEZTETETT TÉMAKÖRBEN szolgáltatásom. Ajánlom a figyelmedbe!

 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél