Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Így használhatod fel a 10% kuponomat Unas alapú webáruház indításhoz

webáruház
Szűrés törlése
Így használhatod fel a 10% kuponomat Unas alapú webáruház indításhoz

Ezt a blogot azoknak ajánlom, akik most szeretnének webáruházat indítani vagy a régit most szeretnék lecserélni.

Ez a blog alapú oldalam és a katiotletek.hu webáruház alapú oldalam is unas rendszerrel működik.
9 év után váltottam wordpress-woocommerce alapú weboldal-webáruház rendszerről.
Egy olyan megoldást kerestem, amit modern, gyors, jól egyediesíthető sablonokkal rendelkezik, magyar nyelvű elérhető ügyfélszolgálatuk van és saját fejlesztői csapatuk. Nos az unas éppen az amit kerestem.
Pár óra alatt építettem fel itt a weboldalamat és a webshopomat. Korábban nagyon sok időt töltöttem  a wordpress bővítmények tesztelésével, frissítésével, a kompatibilitásbeli gondok megoldásával, stb...
Ha még most szeretnél saját egyszerű weboldal vagy webshopot készíteni, akkor egy 10% kedvezményt jelentő kupont tudok számodra biztosítani, amit unas előfizetésnél tudsz felhasználni.
A kupon pár hetente változik, ezért hírlevél formában tudod igényelni. Ugyanebben a formában fogom a legfrisebb kuponokat is küldeni.
Az unas.hu oldalon indíthatsz egy 21 napos ingyenes próbawebshopot vagy weboldalt és közben bármikor dönthetsz úgy, hogy elő is fizetsz náluk. Ezt a kupont minimum 3 havi webshop csomag előfizetésnél vagy egy éves blog alapú honlap előfizetésnél tudod érvényesíteni.
 
A webshopom jelenleg a prémium csomagban van, itt nézheted meg az aktuális felépítését: KATTINTS IDE.
A blog oldalam a cms előfizetői csomagban van, ezt itt nézheted meg: KATTINTS IDE.
 
Amennyiben segítséget igényelsz ezzel kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal, ajánlom az ingyenes rövid konzultációimat és a weboldal/webshop szerkesztéshez kötődő szolgáltatásaimat is.
Kérem a 10% kedvezményt biztosító kuponkódot

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél