Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Így állítottam be a honlapomom a TikTok posztjaim automatikus megjelenését - KatiötletekBlog

weboldal
banner
TikTok
Szűrés törlése
Így állítottam be a honlapomom a TikTok posztjaim automatikus megjelenését  - KatiötletekBlog

TikTok profilt kíváncsiságból indítottam, szeretek rendszereket tesztelni. Szakmámhoz kötődő posztokat töltök fel PC-ról vagy mobilról. Most azt mutatom meg, hogy jelenítem meg automatikusan a honlapom oldalsó sávjában a legfrissebb posztokat.

Egyszerű megoldást választottam.
Ezen a blog.katiotletek.hu oldalamon a sablon lehetőséget biztosít oldalsó sávba banner kirakásokat.
Jött az ötlet, hogy keresek profil beágyazási lehetőséget olyan megoldással,amikor a legfrissebb poszt automatikusan meg is jelenik.
Kiderült, hogy ez sokkal egyszerűbb,  mint gondoltam.
A TikTok főoldalra kattintottam PC-n, itt a bal alsó banner területen találtam egy TikTok Embeds menüpontot, arra kattintva kiválasztottam, hogy Milyen típusú beágyazást szeretnél létrehozni?
"<blockquote class="tiktok-embed" cite="https://www.tiktok.com/@katiotletek.hu" data-unique-id="katiotletek.hu" data-embed-from="embed_page" data-embed-type="creator" style="max-width: 280px; min-width: 280px;" > <section> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@katiotletek.hu?refer=creator_embed">@katiotletek.hu</a> </section> </blockquote> <script async src="https://www.tiktok.com/embed.js"></script>"
Ez html kódként beágyazva így jelenik meg:

A kódban a méretet átírtam oldalsáv banner méretre és ha most a főoldal kattintasz, láthatod is baloldalon a legújabb TikTok posztjaimat.

Egyszerű volt?

Igényelsz benne segítséget?


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. 

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A 30 videóból álló posztkészítési ötletek, megoldások webshop termékemet szétbontottam elemeire. Ebből most  az egyszerű animáció típusú posztkészítés 6 perces Katiötleteket ajánlom a figyelmedbe.

A google nekem is a barátom... a vállalkozásomban sok ingyenes google eszközt használok. Most erről olvashattok a blogomban.

A 30 videóból álló posztkészítési ötletek, megoldások webshop termékemet szétbontottam elemeire. Ebből most  a hála és köszönet típusú posztkészítés 8 perces Katiötleteket ajánlom a figyelmedbe.

A 30 videóból álló posztkészítési ötletek, megoldások webshop termékemet szétbontottam elemeire. Ebből most  a taníts, tanulj típusú posztkészítés 6 perces Katiötleteket ajánlom a figyelmedbe.