Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Kinek milyen problémájára ad megoldást a Katiötletek Marketing? - KatiötletekBlog

konzultáció
Szűrés törlése
Kinek milyen problémájára ad megoldást a Katiötletek Marketing?  - KatiötletekBlog

Kinek milyen problémájára ad megoldást a Katiötletek Marketing? Emese csoportjában szeretem az erre irányuló posztokat.

Kinek tud legtöbbet adni a Katiötletek Marketing?

A Katiötletek Marketing azok számára tud legtöbbet adni, akik kezdő vállalkozó nőként keresik az online hangjukat. A vállalkozásukban szakértők, de nem tudják, hogy ezt hogyan mutassák meg. Önazonos marketinget szeretnének az online felületeiken, de nem találják a szavakat és az eszközöket, amivel ez valóban elér az érdeklődőkhöz facebook hirdetés nélkül is akár.

Milyen az ideális Katötletek Marketing ügyfelem?

Bátor... mer bátran kérdezni, mert tudja, hogy válaszokat kap tőlem. Tele van önbizalomhiánnyal:)... nem hiszi el, hogy az ő vállalkozása értékes... hogy a termékei és szolgáltatásai bárkinek is kellenének és nem akar direkt marketinget... talán még abban sem biztos, hogy ő szakértől a saját területén. Online marketing konzultációt és tudásanyagot jellemzően 30-70 éves kreatív, spirituális, segítő nők vesznek tőlem igénybe.

Hogyan zajlik az első beszélgetés velem?

Alapban egy rövid bemutatkozással, név, vállalkozás, szakterület, majd megnézzük a jelenlegi weboldalt, fb, instagram, tik-tok oldalt. Erre látogatói szemmel rátekintek és azonnal felteszek néhány kérdést, hogy jól látom-e hogy mivel foglalkozik... Sokaknál ez az első tükör, az első látogató szemmel történő őszinte visszajelzés.

Kíváncsi vagyok, érdekel amivel foglalkozik az ügyfelem, nagyon hamar eljutunk a szakmája szeretetéig, így gyorsan képet kapok arról, hogy ő hogy áll a saját munkájához. 

Innen könnyű dolgunk van, csupán a szakmai tudást, a szakmája szeretetét kell összhangba hozni az online marketingben.

30 TÍPUSÚ ONLINE MARKETING POSZT KÉSZÍTÉS KEZDŐKNEK tudásanyagomra október 31-ig adható le előrendelés. Ha később szeretnél bekapcsolódni a tudásanyag feldolgozásába és vállalod, hogy így is nov. 30-ig érteheted csak el a videókat, akkor kérlek emailben jelezz a katiotletek@gmail.com címen és elérhetővé teszem számodra a rendelési lehetőséget.

Ha egyedi mentorprogramot vagy pár alkalmas tanácsadást szeretnél, keress meg, itt foglalj kérlek időpontot először egy 15 perces ingyenes alkalomra.

 


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

Készítettem egy rövid videót a 30 napos online marketing tudásanyagomhoz beharangozóként. Kezdhettem volna azzal a videót, hogy november hónapban a tudásanyag vásárlói számára 4*15 perc ingyenes értékes időt ajándékozok. Mitől értékes ez az idő? Miért ebben a hónapban érhető el?