Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Taníts, tanulj típusú posztkészítés - 6 perc Katiötletek - KatiötletekBlog

Taníts, tanulj típusú posztkészítés - 6 perc Katiötletek - KatiötletekBlog

A 30 videóból álló posztkészítési ötletek, megoldások webshop termékemet szétbontottam elemeire. Ebből most  a taníts, tanulj típusú posztkészítés 6 perces Katiötleteket ajánlom a figyelmedbe.

A 300 percnyi videómból most 6 percet hallgathattok, nézhettek meg a tovább nyílra kattintva megrendelés után: 888

Érdekességes a fenti nyílnak, hogy a TANÍTS, TANULJ TÍPUSÚ POSZT KÉSZÍTÉS - 6 PERC KATIÖTLETEK - ONLINE MARKETING POSZT KÉSZÍTÉS KEZDŐKNEK  nevű termékemet egy kattintásra kosárba tudod tenni.

A Katiötletes posztok jellemzője, hogy belőlük végtelen számú posztot hozhatsz létre. A videóban ötleteket adok tanítsd, tanulj valamit típusú poszt elkészítésére, megoldási módra példával. Így most 6 percnyi ötlettel, akár több hónapos posztot is előre el tudsz készíteni és mindegyik önazonos lesz és értékes, érdekes az olvasóid számára is.

Tudod, a Katiötletek kifogyhatatlanok!

Fordulj hozzám bizalommal nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing, weboldal, webáruház szerkesztés témákban.


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. 

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

Milyen problémáid vannak az online marketingben kezdő vállalkozóként? Erre gyűjtöm a válaszokat az űrlapomon. Folyamatosan érkeznek a válaszok, melyeknek elkezdtem a kiértékelését. Megtisztelsz, ha te is kitöltöd. 

Az űrlap kitöltésével a Katiötletek Marketing folyamatok tesztelésében vehetsz részt. 
Az űrlapban megadott válaszok összesítésre és elemzésre kerülnek és elkészül a problémákra adott Katiötletes Marketing megoldásfókuszú, gyakorlatias válaszom is. Az email címed megadásával hírlevélben fogom elküldeni a leggyakoribb problémákra adott válaszaimat.

A 30 videóból álló posztkészítési ötletek, megoldások webshop termékemet szétbontottam elemeire. Ebből most  a hála és köszönet típusú posztkészítés 8 perces Katiötleteket ajánlom a figyelmedbe.