Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Munkáim
Katiötletek

Októberi munkáim - KatiötletekBlog

nyomda
szakmai tanácsadás
gyártás-előkészítés
webáruház
Szűrés törlése
Októberi munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az október hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai gyártás-előkészítéseken és az online marketingen volt.

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel október hónapban foglalkoztam.

Az előző hónap folyamatban levő munkáim erre a hónapra is átfutottak, gyártással, logisztikai munkákkal, marketinggel.

Minden év végén augusztustól decemberig gyártom az augusztus végéig megrendelt munkákat, újakat keveset vállalok, jellemzően a meglevő ügyfélköröm kiszolgálására törekszem.

Zsuzsa a második 30  napos online marketing mentor programomban vett részt. Célirányosan haladtunk, heti konzultációkkal egy-egy fókusz témát kiválasztva és korlátlan emailes segítséggel. A mentorprogramzáró konzultáción áttekintettük a két havi programot. Elemeztük annak a hatékonyságát, az elért eredményeket és a jövőbeli közös munkánkról és a vállalkozás terveiről beszéltünk. Ajánlom a figyelmedbe a Családi programok facebook csoportját, ahol a következő programról is tájékozódhattok.

Andrea webshop szerkesztést igényelt tőlem. Erről a szolgáltatásomról ITT is írtam korábban.

Zsuzsanna, Rebeka, Barbara nyomdai gyártás-előkészítést igényelt, ennek adott szegmensével. Erről a tevékenységmről itt olvashatsz.

Rebeka és Bogi könyvének az utángyártásában közreműködtem, nyomdai gyártás-előkészítői munkával.

Többen megrendelték már a november hónapban elérhető 30 TÍPUSÚ KATIÖTLETES ONLINE MARKETING POSZT KÉSZÍTÉS KEZDŐKNEK szolgáltatásomat, amit még nov. 10-ig megrendelhetsz. Ez az anyag 30 videót, összesen 300 percnyi tudásanyagot, 300 percnyi Katiötleteket tartalmaz, a benne elhangzott megoldásokkal, gyorsan, egyszerűen tudsz posztolni és a tudásanyag feldolgozása alatt vállalkozóként megtalálhatod az online hangodat. November hónapban 4*15 perc vagy összevont 2*30 perc telefonos konzultációt kapnak tőlem ajándékba a tudásanyag megrendelői.

Természetesen most is voltak webshop termék rendeléseim, ahol a legnépszerűbb továbbra is a nyomatlan keménytáblás könyvem és a Törékeny csomag feliratú matrica termékem. Az apróságokból az egyedi szilikon karkötőimet, a cserélhető képes hűtőmágneseimet és kulcstartóimat vásárolják legtöbben.

A megrendeléseim 90%-a egyedi nyomdai, online marketing és weboldal, webshop szerkesztés, ezeket emailben tudjátok megrendelni előzetes egyeztetés után.

A törékeny csomag matricáimat a készlet erejéig lehet rendelni nálam magánszemély adatokkal, vagy az üzleti partneremnél céges adatokkal.

A hosszútávú online marketing megbízásaim keretében az ügyfeleimnek időzített posztokat készítettem a facebook és instagram felületeikre, aktivizáló posztokat a facebook csoportokba, miniblogokat a honlapjukra és új hírleveleket termékajánlókkal és aktuális információkkal. Nagyon sok könyvgyártás ajánlatot állítottam össze.

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges.

Különleges kapcsolódás minden alkalom az ügyfeleimhez bármely témában is keresnek meg: katiötletek, nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing.

 


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a szeptember hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az augusztus hónap végén megrendelt nyomdai termékek szerkesztésén és gyártásán volt és a szakmai tanácsadásokon online marketing és nyomdai előkészítés, könyvgyártás témákban.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az augusztus hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai előkészítéseken, puhatáblás könyvgyártásokon, weboldal szerkesztéseken és online marketingen volt, de készültek névjegyek és szóróanyagok is. 

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a július hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a keménytáblás és puhatáblás könyv gyártásokon és gyártás-előkészítéseken volt, de népszerűek voltak az egyedi ajándék készítéshez ajánlott webshop termékeim is és foglalkoztam 3D műgyanta matrica és egyedi önátíró készítéssel  és online marketinggel is.