Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Munkáim
Katiötletek

Júliusi munkáim - KatiötletekBlog

névjegy
szakmai tanácsadás
könyvjelző
Szűrés törlése
Júliusi munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a július hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a keménytáblás és puhatáblás könyv gyártásokon és gyártás-előkészítéseken volt, de népszerűek voltak az egyedi ajándék készítéshez ajánlott webshop termékeim is és foglalkoztam 3D műgyanta matrica és egyedi önátíró készítéssel  és online marketinggel is. 

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel július hónapban foglalkoztam.

Ferencnek 3D műgyanta matricákat gyártottunk, velük évek óta dolgozom, most is meglevő grafikai anyagok alapján történt utángyártás.

Csaba webshop népszerűsítéséhez készültek a miniblogok és a termékajánló és hasznos vásárlási tippeket tartalmazó hírlevelek. Itt a renszerhez igazodva már októberig beütemeztem a hírleveleket és beállítottam egy feliratkozáshoz képest időzített automatikus hírlevél sorozat kiküldést.

Józsefnek keménytáblás könyveket gyártottunk, különlegessége, hogy családi mennyiségben készült, a családtagok számára írta az ügyfele.

Most látom, hogy júliusban nagyobb fókuszt kaptak a férfi ügyfeleim:)

Vanda, Vivien és Orsi, Réka egyedi apró ajándéktermékeket rendelt, melyekből különleges ajándékokat készítenek.

Róbert a cégének rendelt egyedi önátíró tömböket. A szerelőiparban gyakori, hogy egyediket gyártunk sorszámozva, perforálva, tűzve.

Csaba a szokásos Törékeny csomag matricáimat rendelte.

Noéminek puhatáblás könyvek készültek, ezek még áthúzódnak augusztusra is.

Viola időzített posztok készítését igényelte a fb és instagram oldalához. Mivel a fb most áll át folyamatosan az új kinézetre, így a rendszerük finoman szólva sem működik tökéletesen, de ezt az ügyfelemmel gyorsan áthidaltuk.

Természetesen ebben a hónapban népszerűek voltak az egyedi ajándékok készítéséhez vásárolt nyomatlan keménytáblás könyveim és a webshopok körében népszerű Törékeny csomag feliratú matricáim.

A hosszútávú online marketing megbízásaim keretében az ügyfeleimnek időzített posztokat készítettem a facebook és instagram felületeikre, aktivizáló posztokat a facebook csoportokba, miniblogokat a honlapjukra és új hírleveleket termékajánlókkal és aktuális információkkal.

 

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges.

 

Ha ebben a hónapban egyet kiemelhetek, akkor most a Violával közös munkát emelném ki. Egy rövid beszélgetés után szabad kezet adott, néhány irányt egyeztettünk, de szabadon készíthettem a tartalmakat a weboldala alapján. A cél, hogy a speciális módszereiről minél többen értesüljenek és a termékeikkel játszanak. Ajánlom a figyelmedbe a friss instagram posztokat és természetesen a weboldalát  és fb oldalát is. Megtisztelő látni ahogyan dolgoznak, amilyen gonddal kifejlesztették a játékcsomagjaikat és ahogy a hang és videó anyagaikat összeállították. 

Különleges kapcsolódás minden alkalom az ügyfeleimhez bármely témában is keresnek meg: katiötletek, nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing.

 


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a június hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép névjegyek, könyvjelzők, szóróanyagok is készültek.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a május hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az online marketingen volt, de nagyon szép könyvek, meghívók, kültéri táblák, szóróanyagok is készültek.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az április hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a matrica készítésen és a nyomdai előkészítő tanácsadáson volt, de nagyon szép puhatáblás könyvek is készültek.