Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Munkáim
Katiötletek

Novemberi munkáim - KatiötletekBlog

Novemberi munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a november hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai gyártás-előkészítéseken és az online marketingen volt.

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel november hónapban foglalkoztam.

Az előző hónap folyamatban levő munkáim erre a hónapra is átfutottak, gyártással, logisztikai munkákkal, marketinggel, ezekre most itt újra nem térek ki.

Minden év végén augusztustól decemberig gyártom az augusztus végéig megrendelt munkákat, újakat keveset vállalok, jellemzően a meglevő ügyfélköröm kiszolgálására törekszem.

Elindítottam a Könyvek webshop kategóriámat kiemeltként a honlapomon, ide újabb könyvek kerültek fel, melynek az elkészítésében közreműködtem. Beállítottam szerző szerint szűrést és könyvcsomagokat is, így egy-egy szerző munkái akár egyben is rendelhetők.

Zsuzsával folytattuk az online marketing közös munkát. Fantasztikus családi programokat álmodott és valósított meg én a háttérben segítettem őt ebben posztokkal, fb csoporttal, instagrammal, honlap kezeléssel. Fontos, hogy hagyunk időt átbeszélni a terveket és a programok után azokat értékelni. Nagyon szeretem a team munkát, azonnal látjuk annak az eredményét!

Mimivel még elindítottunk egy idei utolsó könyvgyártás csomagot. Több éve dolgozunk együtt, ez is egy jó kis csapatmunka. Szinte már hibátlan anyagokat kapok, nagyon ritka, hogy kérek nyomdai szempontból módosítást. Szeretem, hogy nyitottak a javaslataimra, egységes minőségi munkát kapok tőlük gyártáshoz.

Niki gyártási ajánlat összeállítását kérte egy különleges keménytáblás könyvének az elkészítéséhez. Átbeszéltünk a nyomdai igényeit, a küldött pdf módosítási javaslataimat. Nem minden gyártási ajánlat összeállításából lesz konkrét szerkesztési vagy gyártási megrendelés, de arra kiváló ez a szolgáltatásom, hogy az ügyfelem hasznos nyomdai tudásanyaggal gazdagodjon és lásson nagyságrendi ajánlatot, ami jó kiindulás lehet később a gyártó választáshoz.

Most is népszerűek voltak a nyomatlan keménytáblás könyveim a webshopomban és törékeny csomag matricáim.

Anitának emblémázott kötényeket készítettem.Néhány éve tettük fel egyedi felirattal a webhopjában a javaslatomra, azóta is folyamatosan utángyártjuk.

Az utolsó héten szinte kizárólag a családi falinaptáraink szerkesztésével foglalkoztam. Minden évben készítek több kivitelben, most 11 naptár készült, mindegyiken havonta 1 nagy és 3 kisképpel, jórészt saját válogatású képekkel. Lehet tippelni, hogy vajon hány 2022-es fényképet néztem át minőség, időrend, esemény szempontjából. A/3-es méretben készítem ezeket, egész évben díszítik a családok otthonát a rokonainknál és nálunk is.

Eddig keveset írtam a háttérmunkákról, melyek nem túl látványosak, de a vállalkozáshoz elengedhetetlenek. Korábban már teszteltem, most az ügyfelemnek indítottam egy tesztidőszakot a Salesform rendszerhez, nála összekötöttem a Mailerlite rendszerrel is és egy 30 napos termékcsomagot állítottam össze a számára, amit az előfizetés után automatikusan megkaptak a megrendelők, naponta 1 egyedi levélként.

Szóval a háttérben új programokat tesztelek, finomhangolom a webshopomat, a blogomat, (és az ügyfeliem felületeit), intéztem a számlázóprogram frissítéseit, hibakutatásokat végeztem, ÁSZF modul finomhangolásokat,igazodva a folyamatos változásokhoz termékek és szolgáltatások és szállítás tekintetében.

Folyamatos konzultációim voltak technikai szakemberekkel.

Közben programkíváncsiságból becsatlakoztam egy új Életmódváltó programba, aminél hamar kiderült, hogy közös szakmánk lévén nagyon egy nyelvet beszélünk és közös projektben kezdtünk el gondolkozni.

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges.

Különleges kapcsolódás minden alkalom az ügyfeleimhez bármely témában is keresnek meg: katiötletek, nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing.

 


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. 

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a szeptember hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz az augusztus hónap végén megrendelt nyomdai termékek szerkesztésén és gyártásán volt és a szakmai tanácsadásokon online marketing és nyomdai előkészítés, könyvgyártás témákban.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az augusztus hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai előkészítéseken, puhatáblás könyvgyártásokon, weboldal szerkesztéseken és online marketingen volt, de készültek névjegyek és szóróanyagok is. 

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban az október hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai gyártás-előkészítéseken és az online marketingen volt.