Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Mitől lesz nyomdakész a névjegy pdf állományod? - KatiötletekBlog

névjegy
Szűrés törlése
Mitől lesz nyomdakész a névjegy pdf állományod? - KatiötletekBlog

A nyomdakész pdf állományhoz használhatsz alap beállításokat, de praktikusabb mindig a gyártóval egyeztetni és figyelembe venni az egyedi igényeiket.

Nézzünk egy egyszerű példát.

Névjegykártya esetén minimum érdemes erre figyelni:

  • mérethelyes legyen
  • 3-3 mm kifutós
  • min. 3-3 mm margóval
  • CMYK
  • 300 dpi
  • vektoros
  • vágójellel ellátva megfelelő eltolással
  • PDFx1a-2001 Fogra 39 színprofil

Attól függően, hogy milyen programban szerkeszted, más és más lesz a végeredmény. Nyomdai előkészítő vállalkozóként fontosnak tartsam, hogy a kezdő, haladó szerkesztőket segítsem abban, hogy nyomdakész anyagokat tudjanak leadni. A konzultációk során  kitérünk a javasolt vagy nem javasolt grafikai megoldásokra is, melyet figyelembe véve a kész termék minősége megfelelő lesz.

Sokan szeretnek képszerkesztő programokat használni, nekik is szívesen segítek, illetve elfogadok akár jpg, png, vagy más kiterjesztésű állományt is, és ha elfogadható a felbontása és látom a grafikán, hogy ebből megfelelő minőség gyártható, akkor vállalom ebből a nyomdakész pdf készítést.

Így az ügyfelemnek is teljesül a vágya, hogy maga alkothatta meg és a végeremény is megfelelő lesz.

Fordulj hozzám bizalommal, kérdezz tőlem!


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A nyomdai gyártás-előkészítői munkám az első kapcsolat felvétel után az állomány ellenőrzéssel indul. A könyvek esetén főképp wordben dolgoznak a szerzők, ebből kérek egy pdf-et menteni, azt ellenőrzöm első körben.

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a július hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a keménytáblás és puhatáblás könyv gyártásokon és gyártás-előkészítéseken volt, de népszerűek voltak az egyedi ajándék készítéshez ajánlott webshop termékeim is és foglalkoztam 3D műgyanta matrica és egyedi önátíró készítéssel  és online marketinggel is.