Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Munkáim
Katiötletek

Decemberi munkáim - KatiötletekBlog

Decemberi munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a december hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a weboldal szerkesztéseken, a könyv nyomdai előkészítéseken és az online marketingen volt.

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel december hónapban foglalkoztam.

Az előző hónap folyamatban levő munkáim erre a hónapra is átfutottak, gyártással, logisztikai munkákkal, marketinggel, ezekre most itt újra nem térek ki.

Minden év végén augusztustól decemberig gyártom az augusztus végéig megrendelt munkákat, újakat keveset vállalok, jellemzően a meglevő ügyfélköröm kiszolgálására törekszem.

Évának névjegyet szerkesztettem és gyártottam. Akciós gyártás már nem indult el, így számára egyedi gyártást indítottam. 

Zsuzsával folytattuk a megkezdett online marketing mentori folyamatot, már az év összegzésre készültünk, melyről blogokat írtunk és évzáró fb és instagram posztokat készítettünk. Már összeállt a 2023-as családi programjainak a tervezete is, erről  is hírt adtunk. Beállítottam, hogy a blogokat a hírlevél küldője automatikusan kiküldje a feliratkozóknak.

Réka a céges levelezés/szerver/cpanel problémában kért segítséget.

Anita az egyesülete számára szeretett volna egyszerű, gyors, kis fenntartási költségű honlapot, erre adtam javaslatot és kezdtük el a közös munkát vele.

Krisztina a nyomatlan keménytáblás könyv termékemet gondolta tovább és készített belőle karácsonyi ajándékot. Kicsit megtréfált a futárszolgálat, mert egy hét után sem vitte ki a csomagot, így egy másik futárszolgálattal még fel tudtam úgy adni, hogy meg is kapta időben. A korábbi csomagot további két hét után kaptam csak vissza nagy nehézségek árán. Nem haragszom ezért a futárcégre, megértem, ha sok volt a munkájuk, remélem tanulnak belőle és ebben az évben már időben fel tudnak készülni a karácsonyi szezonra.

Icának egy minikampányt állítottunk össze még karácsony előtt, ami előszele lett a termékcsomagjai bevezetésének is. Nézd meg a honlapját! A minikampányban bannereket szerkesztettem, feltettem egy ajánlatot termékként, beállítottam, hogy a youtube csatornán a videó hogyan szerepeljen, beállítottam virtuális termékként, teljes leírással, facebook oldalára és csoportjába, valamint instagram  oldalára készítettem reklám posztokat hozzá, képekkel, szövegekkel.

Rebeka könyv nyomdai előkészítéssel, belív tördeléssel és borító szerkesztéssel keresett meg. Még decemberben elkezdtük a közös munkát.

Ica mesekönyve nagyon népszerű, sokadik utángyártást készítjük, még belefért a decemberi gyártásba a decemberi árakon az utángyártás is.

Áthúzódott decemberre a 13 db családi A/3-as 13 lapos falinaptáraink szerkesztése és gyártása, de még időben odaért minden címre és aminek nagyon örülök, hogy karácsonykor a párom anyukájához is be tudtuk vinni az otthonba a neki készített naptárt. 90 évesen még friss volt, örült nekünk és tetszettek neki a családtagok, gyerekek,unokák, dédunokák fotóiból összeállított naptár oldalak. Sajnos január 4-én el búcsút kellett tőle vennünk, egy csendes téli napon az ebéd után pihenésből már nem kelt fel. Hálás vagyok a sorsnak, hogy mindannyian be tudtunk hozzá menni az ünnepek alatt és vele tudtuk tölteni az utolsó napjait.

Ezt a blogot január elején írom. Már kerestem régi képeket, ami rajta van, olyat, amit még ő is szeretne, ha A/4-re kinyomtatva a gyászszertatáson kitennénk. Kivágtam egy képből, eltávolítottam a kép hátterét és betettem egy olyan színátmenetes hátteret, ami illik a kerethez amibe bele fogjuk tenni. Nem, nem gyászkeretet vettünk, normál, szép fa keretet, amiben Mama mosolygós fotóját láthatják majd a családtagok és ami utána otthon a falra is kitehető Papa fotója mellé, aki már sok éve nincs közöttünk, de Mamának a Papa fotója jelentett vigasztalást, ha egyedül érezte magát.

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges. Igen, szerettem Mama fotókészítésével is foglalkozni. Beszélgetni róla másokkal, beszélgetni akár arról is, hogy hova lesz, aki meghal?

Különleges kapcsolódás minden alkalom az ügyfeleimhez bármely témában is keresnek meg: katiötletek, nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing, weboldal szerkesztés.

 


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. 

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a november hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai gyártás-előkészítéseken és az online marketingen volt.