Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Munkáim
Katiötletek

Februári munkáim - KatiötletekBlog

szakmai tanácsadás
weboldal
Szűrés törlése
Februári munkáim - KatiötletekBlog

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a február hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz egyedi termék gyártásokon és az online marketingen volt.

A teljesség igénye nélkül olvashattok most néhány munkámról, mellyel ebben hónapban foglalkoztam.

Niki különleges könyv ötletéről a januári blogomban írtam, amikor nyomdai előkészítői munkánk volt. Most indítottuk a gyártást nagyobb példányszámban. A könyv üzenete nagyon különlegessé tette a vele való munkát. Egy rajongótábor élményei jelentek meg a kedvenc együttesük 10 évéről az együttes szülinapjára.

 Meska rendelések folyamatosan érkeznek, így ezzek most kicsit több termékszállítási feladatom volt.

A Csoki-Gyár termékeimhez megérkezett a nagyobb szállítmány minicsoki, pár napig ezt matricáztam, fotóztam és a beérkező rendeléseket készítettem elő szállításra.

Zsuzsa kiállításra készült, vele ötletbörzét tartottunk, amivel pár nap alatt jó áron hatékony reklámeszközöket lehetett kivinnie. A nyomdai költségeket  minimalizáltuk és a névjegyet is több funkcióssá tettük. A honlapon csak finomítanunk kellett most.

Krisztina az új tevékenységéhez igényelt névjegykártya gyártást.

Anita a honlapján apróbb módosítások kellettek.

Szandra egyedi oklevélhez igényelt segítséget.

Andival folytattuk a mentorprogram következő etapját. Ajánlom a figyelmetekben a tevékenységét!

A közreműködésemmel gyártott könyvek közül Panni könyvei voltak a legnépszerűbbek, pillanatok alatt elkapkodták a webshopomból. Megtisztelő volt a művészi Tarot kártya gyártásában közreműködni.

Anita kültéri tábla szerkesztéseket igényelt.

Február hónapban nagyon visszafogottam vállaltam munkákat, mert a háttérben online tanfolyam rendszereket teszteltem és  a Szerzői könyvkiadás klub tagjai számára kezdtem el összeállítani kispéldányszámost könyvgyártásokhoz ideális gyártási paramétereket és árakat, ami nem pusztán matematika, hanem konkrét gyártástervezés is.

Szeretek a munkám minden részével foglalkozni, mindegyik munka és mindegyik ügyfél másért különleges.

Különleges kapcsolódás minden alkalom az ügyfeleimhez bármely témában is keresnek meg: katiötletek, nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing, weboldal szerkesztés.


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. 

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre

A Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomban a november hónap is izgalmas és változatos volt. A fókusz a nyomdai gyártás-előkészítéseken és az online marketingen volt.