Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Október 1-től átalakul a Katiötletek vállalkozásom

katiötletek
időpontfoglalás
Szűrés törlése
Október 1-től átalakul a Katiötletek vállalkozásom

Most van itt az ideje vállalkozásom megújításának!

Mi változik október 1-től a vállalkozásomban?
Alap változás, hogy a szolgáltatásaim valós időben és élőben lesznek elérhetők. Geszti Péter élő adásai, az Adom a napom címmel nagyon elgondolkoztatott. Régivágásúnak tűnhet, ahogy tőle hallottam, hogy az interjúalanyt valós időben mutatják be az őt kísérő operatőrök segítségével és ha akarjuk nézhetjük online élőben és este ugyanúgy egy stúdióban de élőben beszélgetnek. Ami ott elhangzik, ami megtörténik az mind ami, vagyis maga a valóság. Természetesen maximálisan felkészült riporter  és profi szakember miatt lehetséges ezt megvalósítani. Beszélgetni valakivel témákról, amire nem tudni hogy reagál, az számomra a kommunikáció követendő mintája.
Gondolkoztam hogy ezt hogyan tudom átültetni a vállalkozásomba, mert azt tudtam, hogy át fogom ültetni.
Október 1-től egységesítettem a időpontfoglaló rendszeremet, beállítottam a munkaidőmhöz igazított délelőtti csoportos élő gyakorlati foglalkozásokat és a délutáni szabadon választható egyéni konzultációkat.
Az első kontakt hozzám első alkalommal minden esetben az ingyenes rövid szakmai beszélgetés lesz.
Fontos, hogy az időnk drága, az ügyfelemé és az enyém is. Ezen a konzultáción célirányosan beszélgetünk a feltett kérdéskörben. Ez az idő pontosan elég arra, hogy lássam hogy az új érdeklődővel hogyan tudunk összekapcsolódni, hiszen a cél az ügyfélkör maximális kiszolgálása a vállalkozásomban.
Fontos változás, hogy a marketing posztjaim előre egy-három hónapra időzítve készülnek el, és lehetőség szerint adhoc, valós idejű reklám  posztokat nem fogok készíteni.Így a saját alap marketingem megvalósul, de több időt tudok szánni az ügyfeleim marketing mentorálására.
Miért döntöttem a változás mellett?
A legfontosabb volt, hogy az idővel koncentráljan gazdálkodjak, több időt hagyva például a Füvészkerti sétáknak és a képen látható fotók készítésének.
Másik nagyon fontos szempont volt, hogy az online tartalmak készítése minimális időráfordítással történjen.
De a nulladik döntési szempont a valóságos, élő tartalmak készítése, valós idejű élő gyakorlati segítségnyújtással. Minden reggel valamelyik online felületemem pár percre bejelentkezem, majd ezt heti 3-ra majd heti 1-re csökkentem egy hónap alatt. Ez lesz csak ez lesz a marketingem alapja. Nem mindenkinek szól majd a marketingem, hanem azoknak, akik velem tartanak, akik hozzám szeretnének kapcsolódni megrendelésekkel és legfőképpen a meglevő ügyfeleimet szolgálom ki.
Tudom-e majd ehhez következetesen tartani magam?
Igen, egyértelműen, ehhez bevezettem a heti tervezőmet melyet hetente 1x megosztok, és benne kattintható linkekkel azonnal tud hozzám időpontot foglalni aki szeretne.
Nem megy-e ez a rugalmasság rovására?
Nem, semmiképpen sem, a kötött időben tartott élő gyakorlati foglalkozásaimon kívül is maradnak szabad időpontok, melyek belül rugalmasan foglakozhatok, egyéni szaktanácsadásokkal, szerkesztésekkel, könyvgyártásokkal. Az időpontfoglalóm oda-vissza szinkronizál a google naptárammal, így ha oda beírok például egy 5 órás szerkesztési időt, akkor arra nem tud más időpontot foglalni és én is keretet szabok a munkáimnak határozottabban.
Mit változtat ez a marketingemen?
Többet láthattok a csodálatos arcomból, a mély búgó hangomból, a csilingelő nevetésemből. A marketingem élő lesz, valós időben megtapasztalhatjátok hogy milyen szakterületen fordulhattok hozzám, smink és effektezett hátterek nélkül, a valósággal találkozhattok. Most ez nagyon fontos a számomra. Tele a média mesterséges intelligencia által generált dolgokkal, feljavított képekkel, videókkal, megváltoztatott hangokkal, hiányzik a valóság és célkitűzésem, hogy megteremtem magamnak a vállalkozásomban is a valós idejű valóságot.
Mit változtat ez a rendelhető termékeimen, szolgáltatásaimon?
Az alapok e tekintetben nem változnak, csak sokkal koncentráltabbak lesznek és nagyobb hangsúly kapnak az élő valós idejű szakmai segítségnyújtások nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing, webdesign témákban.
Mindennaposak a hozzám érkező technikai kérdések, az értelmezési kérdések, a program használatok. Az online felületek folyamatos változása szinte már követhetetlen. Szerencsés típus vagyok, mert ezekkel nagyon szeretek foglalkozni, így kezdők számára valós idejű segítséget tudok nyújtani, hogy mit hogyan kezeljenek, mivel mit oldjanak meg.
Célom hogy az online felületek fizetett reklámjai mellett kínáljak valós idejű egyszerű gyors hatékony segítséget képszerkesztésben, online marketingben, értékesítési folyamatokban.
Nem csodát teremtek, hanem egyszerűsítek. Kizárólag általam tesztelt megoldásokat mutatok, ami járható út és valós ügyfeleket hozhat a megrendelőimnek is.

Fordul hozzám bizalommal!


 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél