Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Ma volt az első ingyenes Canva képszerkesztő kérdezz-felelek csoportos Katiötletek tesztfoglalkozás

katiötletek
canva
időpontfoglalás
Szűrés törlése
Ma volt az első ingyenes Canva képszerkesztő kérdezz-felelek csoportos Katiötletek tesztfoglalkozás

Fantasztikus sikere lett a csoportos tesztfoglalkozásomnak, így eldöntöttem, hogy ezt mindenki egyszer igénybe veheti... Így is írhattam volna...

Csodálatos blogot terveztem írni, láttam magam előtt hogy a jelentkezőkkel egy szuper interaktív kérdezz-felelek ingyenes foglalkozást tartok canva.com képszerkesztővel kapcsolatban.
Elképzeltem hogy miket mutatok meg és milyen izgalmas dolgokat csinálunk.
Nos ez most csak részben valósult meg.
De mivel írtam a pénteki szuper marketing percekről blogot, így erről is beszámolok.
Hárman jelentkeztek az online foglalkozásra, szuper kérdésekkel. A Minup időpontfoglaló rendszeremben egyelőre a telefonszámot nem tették kötelezővé megadni, így egy tag adta meg.
Őt tudtam elsőként értesíteni hogy a google meet csatlakozással most valami gond van és váltunk a zoomra, megfelelő-e neki.
Egy tag tudott a google meethez csatlakozni, illetve tudott volna, de a rendszer mindig bontotta a kapcsolatot. Ezúton is köszönöm neki, hogy rám szánt egy kis tesztelési időt, sajnos ő már nem ért rá hogy ma zoomon folytassuk.
Mivel az email üzeneteim valahogy késve értek célba, így a Minupon belül beállítottam egy levelet, mely automatikusan kiküld értesítést ha valami változik a programban. Ezt beállítottam egyedire, ezután átírtam későbbre a mai kezdést, ezt a rendszer ki is küldte, így nagy nehézségek árán de a harmadik tagot is elértem, aki azonnal foglalt is időpontot a következő ingyenes alkalomra, mivel ez most nem volt már jó neki.
Szóval a technika ördöge itt volt velem és bár látszólag tökéletesen működött de csatlakozási nehézségeket mutatott még is a tagoknak.
Egy tag aki a telefonszámát is megadta felhívtam, rövidesen visszahívtam és felajánlottam neki, hogy így neki egyedül is megtartom ezt az ingyenes alkalmat de most zoomon, megfelelő-e neki.
Igen volt a válasz, így bele is vágtunk.
Canva volt a fő téma, ahol a canva is úgy gondoltam hogy megtréfál, mert új menü alá tette be az átméretezési lehetőséget, így több kattintásra jutunk most el odáig hogy ez a funkció működjön...
A lényeg hogy bár a Canva volt a fő téma, mégis sok mást is érintettünk. Nagyon izgalmas beszélgetésünk volt marketing témában bővítve. Abban biztos vagyok, hogy mi folytatni fogjuk a közös beszélgetéseket.
Nos, kedves vállalkozók, akik időpontfoglaló rendszert használtok és csoportos online órákat szeretnétek tartani, ne hátráljatok meg ha technikai akadályokba ütköztök. A lényeg a tájékoztatást az érdeklődők felé. Ha ez is technikai problémákba ütközik, akkor se adjátok fel, kicsit később próbáljátok újra.
Különleges élmény a csoportos meeting, mert minden tag sokat tanulhat belőle és egymást is megismerhetjük. Nem adom fel, kitartok az időpontfoglaló új rendszerem mellett is, mert nagyon nekem tetsző irányba fejlesztik. Nem adom fel az online csoportos órákat, sőt már december elejéig beraktam a foglalható időpontokat több szolgáltatásomra is.
Így tudsz időpontot foglalni: kattints erre a szövegre/linkre, ott válassz az időpontok közül, írj be egy kérdést Canva képszerkesztő témában és csatlakozz hozzánk a visszaigazolás után küldött google meet vagy zoom linken.
Tudod a Katiötletek kifogyhatatlanok:)

Fordul hozzám bizalommal!

 

A foglalható időpontjaim folyamatosan bővülnek, ide beágyazom most a teljeset.

 







 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél