Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Ma volt az első ingyenes Early bird marketing percek csoportos Katiötletek tesztfoglalkozás

katiötletek
ajándékötletek
Szűrés törlése
Ma volt az első ingyenes Early bird marketing percek csoportos Katiötletek tesztfoglalkozás

Fantasztikus sikere lett a csoportos tesztfoglalkozásomnak, így eldöntöttem, hogy ezt mindenki egyszer igénybe veheti.

Több mint 15 éve foglalkozom online marketinggel, sikeresek a Katiötletes marketing folyamataim, de ez a mai első online csoportos marketing tesztfoglalkozásom minden eddigit felülmúlt.
Random ötlet volt, hogy elindítsam az első ingyenes rövid marketing perceket, de így is 8-an csatlakoztak hozzám.
Rövid volt az időnk, így célirányosan haladtunk.
Egy nagyon rövid bemutatkozással kezdtem, majd kértem, hogy minden résztvevő hasonló rövidséggel mutatkozzon be. Ezt nem tudatosítottam bennük, de fontos marketing feladat is volt egyben, hiszen röviden tömören bemutatkozni vállalkozóként nem is biztos hogy egyszerű.
15 percet szántam a Katiötletes marketing perceknek, melyben alap ötleteket adtam facebook, instagram és tiktok oldalhoz. Nem csak tippeket adtam, hanem azonnal meg is csináltunk belőle néhányat. Képernyőmegosztással megmutattam a saját oldalaimon, és egy-egy csoporttag saját oldalán is ellenőriztük.
Fantasztikus kérdések érkeztek be, így a fennmaradó időt ennek a megválaszolásával töltöttük. Interaktív beszélgetés volt, bármikor bármely pillanatban lehetett kérdezni.
30 percesnek szántam a teszt foglalkozást, de több mint 60 perc lett.
Minden kérdés újabb kérdést vetett fel.
A foglalkozás után mindenki számára küldtem visszajelzési, kérdezési lehetőséget, ezekből az elsőket már meg is kaptam, szívesen idézek belőle.
"Kati hozzáállása könnyed és egyszerű, azonban végtelenül profi. Már egy félórás meeting alatt is hasznos információkat adott át. Közlése jól felépített, minden részletre kitérő. Az interakció garantált, ahogy az is, hogy elkezdesz valóban könnyedén cselekedni a saját marketinged fejlesztése céljából." (Páska Szilvia)
Szilvi külön megtisztelt egy hangüzenettel is, ezt ide természetesen nem teszem be, de nagyon jól esett!
"Nagyon inspiráló volt ez a mai meeting, köszönöm! " Ági
Energiákkal, kreatív ötletekkel feltöltekezve köszöntünk el egymástól a résztvevőktől, és a végtelen hálájuktól kísérve.
Eldöntöttem hogy az ingyenes tesztfoglalkozásokat továbbra is elérhető teszem, így ezt miden új érdeklődő, aki még nem vett rajta részt kipróbálhatja.
Aki kedvet kapott hogy folytassa velem tovább a közös munkát, választhatja a havonta 1x igényelhető 15 perces ingyenes alkalmakat, vagy az óradíjas egyedi alkalmat és mentor programokat vagy becsatlakozhat az Early bird marketing percekbe egy jelképes díjjal.
Így tudsz időpontot foglalni: kattints erre a szövegre/linkre, ott válassz az időpontok közül, írj be egy kérdést facebook, instagram, tiktok, weboldal marketing témában és csatlakozz hozzánk a visszaigazolás után küldött google meet vagy zoom linken.
Tudod a Katiötletek kifogyhatatlanok:)

Fordul hozzám bizalommal!

 

A foglalható időpontjaim folyamatosan bővülnek, ide beágyazom most a teljeset.

 


 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között."  Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél