Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Irkafűzött katalógus nyomdai előkészítés - KatiötletekBlog

irkafűzött
Szűrés törlése
Irkafűzött katalógus nyomdai előkészítés - KatiötletekBlog

Irkafűzött kivitelt gyakran választanak az ügyfeleim céges katalógus rendelés során. Ezek nyomdai előkészítésénél az alábbiakra érdemes figyelni.

Nézzük a képen látható céges katalógus nyomdai gyártás-előkészítési szempontjait, melyet figyelembe vettem a szerkesztés és gyártási paraméterek összeállítása során.

Az alap elképzelés egy fekvő A/5 méret volt, adottak voltak a design elemek, arculati színek, logó, valamit hozott kép és szöveganyag. A gyártási paraméterek összeállításánál fontos volt még az oldalszám.

Olyan alapanyagot választottam, mellyel a fekvő méretű kész terméknek is jó tartása lesz. Fontos volt, hogy a borító fóliázott legyen, hogy a biegelés, tűzés során ne "törjön" ki.

A matt fóliával egy finomabb tapintást, elegánsabb kivitelt értünk el.

Ha hasonló paraméterben gondolkozol, itt a nyomdakész pdf-nél használd az alap beállításokat, annyi eltéréssel, hogy 5-5 mm kifutót és min. 7-10 mm margót használj.

Fontos, hogy ne oldalpárokban, ne kilövés szerint ments pdf-et a belívből és a borítót kiterített méretben szerkeszd meg.

Fordulj hozzám bizalommal, kérdezz tőlem!


Kövesd a tevékenységemet a honlapomon, a fbinstagram és tik-tok oldalamon is. Megtaláltok a LinkedIn-en is!

Szabó Katalin

Katiötletek Nyomdai Ötletgyár

Foglalj időpontot konzultációra ITT.

 

 



 






Hírlevél feliratkozás az automatikus Katiötletek blogértesítőkre