Ajánlom a figyelmedbe a Katiötletek blogjaimat nyomdai előkészítés, könyvgyártás, online marketing témákban. Feliratkozás a Katiötletek blogértesítőkre.


Blog
Katiötletek

Reni inspirált egy Katiötletek ABC létrehozására

katiötletek
Szűrés törlése
Reni inspirált egy Katiötletek ABC létrehozására

Köszönöm Reni az inspirációt!

Radics Renáta ügyfelem oldalán láttam hogy egy könyvekhez, írói tevékenységéhez, saját érdeklődéséhez kötődő ABC-t állított össze. Ezt most én is tovább gondoltam, a Szabó Katalin mentor - Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár vállalkozásomhoz kötődően.
A-Addig nem nyugszom, míg minden betűhöz nem ugrik be egy Katiötletekblog - Szabó Katalin ev.
Á-Ártani nem fog a marketingemnek, ha a csapból is Katiötletek folynak.
B-Biztos vagyok benne, hogy ezt az ötletet más is tovább fogja gondolni.
C- Cerurajzokból vektoros grafikát készítettem már, de nem szívesen.
Cs-Csodálatos könyvek készülhettek a közreműködésemmel az utóbbi 10-30 évben, nem véletlen, a könyvgyártás a szenvedélyem.
D- De kár, mondják sokan, hogy nem vagyok kiadó a klasszikus értelemben... nos, még elgondolkozom rajta...
Dz- Dz is lehetne a rövidítése a dehogy zavarsz szavaimnak, amikor olyan ügyfelem hív, akiről régen hallottam
Dzs- Dzs is lehetne a rövidítése a dehogy zsavarsz szavaimnak, amikor olyan ügyfelem hív, akiről régen hallottam, de így nem lenne jó a helyesírás
E-Emlékeim kertjében például annak a verseskönyv címe, aminek a nyomdai munkáit Radics Renáta rám bízta, természetesen most őt taggelem be, mert ő adta ennek a posztnak az ötletét
É-Énüzenetekkel tanulunk meg kommunikálni az IGEN - Palya Bea közösség csoportban, és már ezt használom a saját csoportjaimban is
F-Fotókönyvet klasszikus keménytáblás verzióban cérnafűzéssel egy darabban is készíttetem már, naná, hogy a családomnak
G-Gigantikus molinó szerkesztést egyszer vállaltam eddig, ezen hetekig dolgoztunk, többszáz fotó került rá és fali dekoráció lett egy üzletben
Gy- Gyakran fordulnak hozzám vállalkozók online marketing kérdésekkel, elakadásokkal, imádom az ilyen konzultációkat, mindig hatalmas kreatív energiák áramlanak
H-Hogyan NE szerkessz könyvborítót címmel írtam pár éve egy ekönyvet, érdekes hogy az ott leírt hibák a mai napig típus hibák minden könyvborítónál, amit gyártásra kapok
I-Igen, tényleg ingyenes a 15 perces konzultációm az időpontfoglató oldalamon és valós segítséget ad minden kötelezettség mentesen
Ì-Így alakult hogy már az Í betűnél járok, pedig még csak 5 perce írom a listát.
J-Játszani nagyon szeretek, a marketinget egy hatalmas játszótérnek tekintem, imádok mindent benne.
K-Könyvgyártás, könyvkiadás, könyvmarketing Katiötletek nélkül nem az igazi.
L-Legjobban akkor vagyok elememben ha egy problémával kerestek meg, szeretek egyszer, gyors megoldásokat ajánlani.
Ly-Lyaj de jó, hogy van Ly az ABC-ben, így kipróbálhatom hogy néz ki lyajként leírva a jaj
M-Mondtam, hogy csak egy kattintás, de nem hitte el az ügyfelem, hogy így is működik a marketingje, így még kísérletezett pár hétig mielőtt folytattuk a mentorprogramot.
N-Nem vagyok elérhető munkaidő előtt és után és az ügyfeleim ezt teljes mértékben elfogadták a vállalkozásomban, pedig ismerjük a mondást, hogy a vállalkozónak elérhetőnek kell lennie.
Ny-Nyáron is vicces módon sok könyvszerkesztésem és gyártásom volt, pedig a szept-dec. időszak a csúcsszezon a nyomdai szakmában.
O-Oklevél sablonokat is tettem fel a webshopomban, ami kérhető egyedi szöveg szerkesztéssel is, ezek inspirációk és így is jól működnek. Fantasztikus egyedi ötleteket valósítunk meg az ügyfeleimmel.
Ó-Óránként igyekszem átmozgatni magam, hogy a gép előtt töltött időt kicsit oldjam.
Ö-Örömmel olvasom a google és fb oldalamra írt ügyfél visszajelzéseket, nagyon megtisztelőket.
Ő-Ők cseppet sem elfogultak, vagy mégis. A visszajelzéseket a konzultációk után kapom, amikor szárnyal a fantáziánk és megváltjuk a világot.
P-Pontosan szeretek dolgozni, ez sokszor nehezítő tényező, mert képes vagyok mm pontossággal mindent újra átnézni egy szerkesztésen.
Q-QR kódokkal nem foglalkozom, de ha kérik ajánlok online ingyenes QR kód szerkesztőket a Nem vagyok grafikus csoportomban
R-Ránézni kívülról egy weboldalra, fb, instagram oldalra látogatóként a legjobb munka, azonnal kiszúrom a hibákat és azonnal tudok olyan javaslatot tenni, amitől hatékonyabb lehet a marketing.
S-Soha nem okozott gondot a marketing ötleteimet megvalósítani, könnyű volt, mert bármilyen ötletet jött és írtam róla, azonnak jött is rá érdeklődő.
Sz-Számtalan jegyzetem van, tele új ötletekkel, amit néhány havonta átnézek, így szűröm a Katiötleteket, most már nem zúdítom rátok, hogy ne legyen sok belőlem.
T- Tudtommal ezt a típusú marketinget nem nagyon csinálja senki, amit én csinálok az ügyfeleimnek, mert a mai marketing trendek mást tanítanak. Nálam működik, az ügyfeleimnél működik és a vásárlóknak működik, és ez a lényeg.
Ty-Tyakori hogy T betűt gépelek a G helyett, így olvashatod a Tyakori szót itt a Ty betűnél.
U-Unatkozni nem szoktam, ha unatkozom, akkor Markovics Ági - Nia oktatás, holisztikus kezelések Szegeden Nia táncait táncolom a kedvenc zenéimre, megnézek egy jó filmet , fotózok vagy ha még jobban unatkozom, akkor nekiállok takarítani a gépemen a rossz minőségű fotóimat vagy a semmire nem jó már állományokat.
Ú-Ú, de jó, á, de jó, ó, de jó, ezek az AHA élmény szinonímái, sokat hallom az ügyfeleimtől egy tanácsadás során.
Ü-Üzenetet tudnak küldeni nekem a fb hivatalos oldalamon, az instagramon és tiktok-on is, de mivel jöttek a szépaszemed üzenetek a vállalkozás induláskor ezért azonnal beállítottam robot választ és csak a honlapon keresztül érhetnek el valós ügyfelek.
Ű-Űberelni mindent lehet, nem versenyzek senkivel teszem a saját dolgom, úgy ahogy én szeretem csinálni és az kapcsolódik hozzám aki velem szeretne dolgozni.
V-Vajon hány évtizedik lehet még szenvedéllyel csinálni a Katiötletek vállalkozásomat? Nekem úgy tűnik, hogy ezt sohasem lehet megunni.
W-Workshopokat a klasszikus értelemben nem tartok, de az időpontfoglalómban rendszeresen lehet csoportos gyakorlati foglalkozásokba online bekapcsolódni marketing, webdesign és könyvgyártás témában is.
X-X-akta, ezt én is használom, hogy tényleg nincs ésszerű magyarázat arra, hogy egyik pillanatban miért működik valami másikban miért nem például az egyik általam használt programban.
Y-Y megfordulást tanultunk vezetésnél, ez érdekes példa arra, hogy ezt például marketingbe hogy lehet átfordítani vagy egy ilyen posztban hogy lehet róla írni, hogy Y-al kezdődjön a szöveg.
Z-Zene füleimnek, amikor olyan visszajelzést kapok, hogy Kati működik amit felépítettünk minifolyamatot, ma kaptam meg az első rendeléseket.
Zs-Zsákba macska néven 2012-ben voltak marketing játékaim, amihez a cicánk adta a fotóját, egész jó kis sorozat készült belőle.
Tudjátok a Katiiötletek kifogyhatatlanok... ABC tanulást segítő fajáték a webshopomban is kapható:)

 

Szabó Katalin  ev. Katiötletek Nyomdai és Marketing Ötletgyár  "A pótolhatatlan láncszem az elképzelésed és a megvalósítás között." 
Nyomdai előkészítés | Könyvgyártás | Online marketing  Szakmai konzultáció  Hírlevél